У Дніпропетровську чоловік влаштував стрілянину по дитячому майданчику

У Дніпропетровську міліція затримала чоловіка, який у німецькій формі (часів Другої світової війни) з балкона власної квартири стріляв з рушниці у бік дитячого майданчика.

Як повідомили у відділі зі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області, до міліції звернулися мешканці будинку, які гуляли з дітьми на дитячому майданчику і побачили на балконі одного з будинків чоловіка в німецькій формі, який влаштував стрілянину.

“Близько сьомої вечора 40-річний місцевий житель, який є представником однієї з організацій зі збору матеріалів щодо Другої світової війни, чистив макет німецької гвинтівки. Випивши горілки, йому захотілося надягти німецьку військову форму і вийти на балкон своєї квартири з макетом німецького карабіна і здійснити кілька пострілів холостими патронами”, – йдеться у повідомленні відомства.

Чоловік доставили у міліцію.

Під час огляду його квартири виявили та вилучили: масо-габаритний макет німецького карабіна, 8 холостих патронів калібру 5,45 мм, до автомату Калашникова, 16 шумових патронів калібру 7,62 мм.

Слідчим відділом Бабушкінського райвідділу розпочате кримінальне провадження щодо ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Чоловіку світить позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Джерело:

Інтерфакс