Справи конкретні, наміри чесні або чим запам’яталась виборча кампанія до Верховної Ради 2012 року? (Відео)

Чим запам’яталась виборча кампанія до Верховної Ради 2012 року? – Погрозами та вибухівкою, казусними висловлюваннями та проханнями проголосувати за певну партію. МИ пропонуємо до Вашої уваги хронологію подій та найяскравіші моменти виборних перегонів.
28 жовтня, коли все місто йшло на вибори у надії обрати нову більш продуктивну владу, наші політичні опоненти організували своє святкове дійство та влаштували власне шоу. Дешево, але сердито. Раптового та неочікуваного гістя керівника незареєстрованної політичної  Партії Слов’ян – “Єдиний Слов’янський Фронт” Святину Андрія Васильовича зупинили як то кажуть на “зльоті”. Голова дільничої виборчої комісії по звичайній виборчий дільниці № 800593 територіального виборчого округу № 221 та ціла свита так званих “спостерегачів” перешкоджала волевиявленню громадян України у відповідності з особистою зацікавленністю.

 

Аби добитися хоч-якихось результатів певні псевдо політики  вдаються до цинічної та брудної гри. Створюючи ніби-то аналітичні матеріали та транслюючи їх по телеканалах маніпулюють народним волевиявленням, намагаються дискредитувати окремих політиків та тих керманичів, які дійсно працюють на благо громади.

Голова дільничої виборчої комісії по звичайній виборчий дільниці № 800593 територіального виборчого округу № 221 не могла не знати про те що статтею 173 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено:

  1. Право звернутися з адміністративним позовом про уточнення списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб, має кожен, хто має право голосу на відповідних виборах або референдумі.
  2. Адміністративні справи щодо уточнення списку виборців розглядає місцевий загальний суд як адміністративний суд за місцезнаходженням відповідної комісії.
  3. Позовна заява про уточнення списку виборців подається до адміністративного суду без сплати судового збору. Позовну заяву може бути подано не пізніш як за два дні до дня голосування. Суд при розгляді даного адміністративного позову звертається до відповідного органу ведення Державного реєстру виборців із запитом щодо уточнення відомостей про виборця.

В результаті чого суд виніс ухвалу:
Позовну заяву Святини А.В. до дільничої виборчої комісії по звичайній виборчий дільниці № 800593 територіального виборчого округу № 221 в м. Києві про уточнення списку виборців – залишити без розгляду.

 

 

P.S. За ті п’ятнадцять хвилин які я знаходився у Печерському районному суді м. Києва я нарахував дев’ять осіб (хтось збирався проголосувати за Партію Зелених, хтось за Свободу, хтось за Бтьківщину) у яких були запрошення але в списках виборців їх не було. Всі ці особи тільки на одній виборчій дільниці отримали такі ж ухвали та не змогли реалізувати своє виборче право.

Джерело : http://partiyslovyan.blogspot.com