14 лютого о 18.00 Вікторія Шилова вийшла з СПУ.

Членам Соціалістичної партії України

 Шановні однопартійці!

 

Я, Вікторія Шилова – депутат Дніпропетровської обласної ради V і VI скликань.

Мушу повідомити вам наступне. Десять днів тому згідно зі Статутом Соціалістичної партії України я направила відкритий лист до керівництва партії. Також я направила відповідні листи до обласних комітетів СПУ. В цьому листі я поставила ряд запитань до керівництва стосовно патової ситуації, яка склалася всередині партії. Також в особистих розмовах я декілька разів робила пропозиції щодо виходу Соціалістичної партії з політичного забуття, розбудови партії, її ідеології та фінансування. На жаль, на зворотній зв’язок я отримала лише агресію, бруд і наклепи.

Я завжди була, є і залишаюся людиною зі стійкими соціалістичними поглядами, загостреним почуттям соціальної справедливості, захисницею інтересів простих українців. На жаль, керівництво СПУ отримала людина, яка є олігархом, що заробляє шалені гроші на здоров’ї українців, виробляючи алкогольні напої. Ця людина стала керівником партії тільки тому, що обіцяла її фінансувати. Такого не можна було робити і це була велика помилка. На жаль, олігархи, користуючись послугами чиновників-корупціонерів і криміналу, майже відтворили в Україні феодалізм. Під гаслом «слабых – в рабы, сильних – в гробы», вони хочуть поставити українців на коліна. «Алкогольний» олігарх на чолі Соціалістичної партії – це зрада інтересів всіх соціально орієнтованих людей, людей, які вірять в справедливість, бо такий керівник прислуговується лише банді олігархів і з нею вкупі дерибанить народні багатства. Я ніколи не була і не буду служкою олігархів. На жаль, «добрих, чесних і порядних» олігархів не існує. Вони існують тільки в зомбоящиках, якими вони ж ї володіють.

Під час останніх виборів, котрі пройшли під керівництвом представника олігархату, ми побачили, яку долю приготувала влада Соціалістичній партії, і ця доля – узбіччя політики. Щоб не було СПУ, не було партії, яка захищає інтереси народу, щоб не було європейських цінностей, демократії, люди не мали жодних прав, а Україна стала прикладом периферійного капіталізму. Олігархат, який прийшов до керівництва, відсторонив від справ СПУ людей, котрі засновували її 21 рік тому, знехтував моральним авторитетом лідерів партії, котрі її створювали. Олігархат порушив базові принципи організації та діяльності Соціалістичної партії, а саме принцип демократичного централізму.

В жовтні 2012 року на моєму виборчому окрузі за мене проголосували 21% виборців, хоча зі мною воювали олігархи і від влади, і від «опозиції». За СПУ проголосувало 0,45% виборців. Тобто мій особистий рейтинг в 47 разів вищий за рейтинг партії, і все одно мене не почули. Олігархи мене ненавидять точно так само, як їх ненавидить весь український народ. А я завжди була і буду з народом, а не з олігархами. Тому надалі я не можу і не маю жодного морального права підкорятися «алкогольному» олігарху, який руйнує СПУ та знищує саму віру прихильників партії у соціалістичну ідею.

З 14 лютого, з 18.00 керуючись Статутом СПУ, її ідеологією, принципами соціальної справедливості, людської моралі та гідності, я припиняю членство в лавах партійної структури, яку зараз «прихватизував» олігарх.

Надалі як і завжди, я присягаюся служити ідеї соціальної справедливості, до останнього подиху захищати інтереси українського народу. Сподіваюсь і буду всіляко сприяти відродженню соціально орієнтованих партій в Україні.

 

 

 

З повагою до колег-соціалістів,

депутат Дніпропетровської

обласної ради, позапартійна                                     В.В. ШИЛОВА