База відпочинку, де Резніченко тискав песика, прийняла екс «Торговий дім братів Дубинських»

А фірма-постачальник «Великого будівництва» втекла у Львів.

Вчора дві компанії, які контролюються братами Дубинськими, – «друзями юності» колишнього голови ДніпроОВА Валентина Резніченка, діяльність якого розслідує НАБУ, – перереєстрували на інші адреси. Про це повідомила аналітична платформа YouControl у щоденній розсилці. ТОВ «Гроперс» (код 37562632), на яке записана база відпочинку, де іноді мешкав екс голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації, перереєстрували на одну з адрес цієї бази. Нагадаємо, це колишній дитячій табір ім.

 

 

Валентини Терешкової у селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області. Записав дитячій табір на ТОВ братів Дубинських нотаріус-рейдер.

База має три різні адреси:

 

1. Лісова вулиця, 101,

2. вулиця Дачна, 180-Г,

3. вулиця Березнева,

 

У 2011-2013 рр. «Гроперс» називалося «Торговий дім братів Дубинських». До вчора було зареєстровано за адресою: м. Дніпро, вул. Петра Калнишевського (колишня вул. Косіора), 1-А.

 

 

 

Скрин даних YouControl Також, ТОВ «Фірма «Дікат» (код 43491140) вчора змінила юридичну адресу, а крім того – змінила керівника, засновника і бенефіціара. Ця компанія, , була «прокладкою» на закупівлі ТОВ «Будінвест Інжиніринг» (фірма улюбленої фітнес-тренерки Резніченка) асфальтобетонних сумішей для «Великого будівництва». «Дікат» записали на фірму з Белізу – офшорної країни в Центральній Америці, що межує з Мексикою та Гватемалою. Юридична адреса стала: місто Львів, вул.Лемківська, 26. Бенефіціаром і директором записали Деніса Давідовса, громадянина Латвії і мешканця Риги.

 

Скрини даних YouControl

Нагадаємо, раніше на мешканця Риги брати Дубинські записали підприємство по обробці персональних даних жителів міста Кам’янське ТОВ «ЕРЦ КП» (код 41044332).