Зараз у Дніпровського очільника ОДА В.Рєзніченка проводяться обшуки

Згідно з даними джерел журналістів, обшуки НАБУ та САП почали вранці 26 грудня 2022 року з ранку. Детективи НАБУ проводять слідчі дії безпосередньо у приміщенні Дніпропетровської ОВА – кабінеті самого Валентина Резніченка, а також у Департаменті житлово-комунального господарства, який є відповідальним за закупівлі в межах будівництва і реконструкції доріг та низці інших департаментів ОВА.

Також обшуки провели у підрядників ДОВА – у приміщеннях фірми «Будінвестінжиніринг» яка фактично належить скандальновідомим братам Дубинським, на виробничих підприємствах та у пов’язаних осіб компанії.

У Дніпропетровській ОВА обшуки поки не коментували та не коментують. В НАБУ та САП також наразі не коментували ці слідчі дії.

Раніше журналісти «Схем» (Радіо Свобода) і «Української правди» опублікували розслідування про зв’язок між корупціонером Валентином Резніченком і компанією, на яку ДОВА з березня спрямувала вже півтора мільярда бюджетних гривень на відбудову доріг в області, після чого Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтями «зловживання владою або службовим становищем» і «легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом)».

Далі буде ясно чи понесуть покарання корупціонери з Дніпра, чи це була чергова показуха НАБУ та САП для картинки журналістам.

Також нам цікаво чи до йдуть руки НАБУ та САП до корупціонерів Новомосковських очільників, про яких місцеві ЗМІ вже волають!!