У Піщанській сільській раді виявлено недостачу гуманітарки. Відкрито кримінальне провадження

Піщанська сільська рада повідомляє, що при перевірці правоохоронними органами наявності гуманітарної допомоги виявлено нестачу її комплектів у Орлівщинському старостинському окрузі (староста Віктор Самарський). За цим фактом відкрито кримінальне провадження, триває слідство.
Наразі керівництво громади приймає від жителів с. Орлівщини скарги та заяви про факти порушень при наданні гуманітарної допомоги.
Немає опису світлини.
               Т акож за останній час надійшло безліч заяв на ім‘я голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка про недостойну поведінку старости Віктора Самарського та його негативні моральні якості як посадової особи, зокрема, образи на адресу матері військовослужбовця Збройних сил України, незаконну вирубку дерев тощо.
Підтверджено правопорушення з крадіжкою труб зі спускного колектора Санаторій «Курорт Орлівщина» – смт Меліоративне по вул. Крилова, що відбулося під прикриттям Віктора Самарського. Існує аудіозапис розмов з людьми, котрі викопали та порізали трубу, де вони стверджують, що дали за це Віктору Самарському хабар у розмірі 20 тис. грн.
               Крім того, минулої п‘ятниці при перевірці Орлівщинського старостинського округу працівниками Новомосковського об‘єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки було виявлено, що військово-облікова робота на території старостинського округу не проводиться, службові обов‘язки старостою не виконуються.
Керівництво Піщанської сільської ради приносить вибачення мешканцям с. Орлівщини за невдале рішення призначити Віктора Самарського старостою Орлівщинського старостинського округу.
Немає опису світлини.
                       На щастя, це єдиний випадок недбальства серед посадових осіб громади. Тепер с. Орлівщина знаходитиметься під прискіпливою увагою як керівництва та депутатів сільради, так і правоохоронних органів. Порядок у роботі Орлівщинського старостинського округу буде наведено якнайшвидше.
Також повідомляємо, що тимчасово виконуючим обов‘язки старости Орлівщинського старостинського округу призначено депутата Новомосковської районної ради, мешканця с. Орлівщини Євгена Резніченка.