Перший замголови Дніпровської облради придбав 340 кв.м житла

Квартири виявилися дешевше ринкової вартості сукупно на 10 млн 760 тис. гривень. Дві квартири за три місяця придбав перший заступник голови Дніпровської обласної ради, голова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» (ОПЗЖ) у облраді Гуфман Геннадій Леонідович. Про це стало відомо з його повідомлень в НАЗК та даних Держреєстру речових прав на нерухоме майно. Першою у вересні-2021 чиновник купив квартиру на 45 кв.м у Житловому комплексі «Женева» на вул. Костомарівській, 1-А у м. Дніпро. Скрин даних офіційного сайту ЖК «Женева» Дані Держреєстру речових прав Дані Держреєстру речових прав   Ціна – 564.250 грн.

 

             

 

 

 

 

 

                        За повідомленням в НАЗК, продавець – Акціонерне Товариство «Закритий Недиверсифікований Венчурний Корпоративний Інвестиційний Фонд «Рочестер» (код 41982175). Фонд зареєстрований за адресою: місто Київ, вулиця Велика Васильківська, будинок 28, квартира 1. У Держреєстрі речових прав ця квартира відсутня, при цьому в ній зареєстровано ще дві юрособи: «Адвокатське бюро Вячеслава Кучера» (код 42065086), Київська міська організація політичної партії «Пропозиція» (код 43654846). На ринку (за оголошеннями в Інтернеті) подібні, як на куплену Геннадієм Гуфманом, квартири коштують біля $60.000, або 1 млн 586 тис. 562 гривні.

                       Офіційний сайт ОПЗЖ торік повідомив: «ЖК GENEVE. Це житлові та комерційні будинки, які на перетині вулиць Короленка та Костомарівської будує компанія «БМТ-Дніпро». Будівельна компанія «БМТ-Дніпро» зареєстрована у грудні 2016 року. У документах про засновників фігурують соратник та діловий партнер Гуфмана Євген Ліфшиц, а також людина Корбана – Ігор Бірман». Через два місяця перший замголови облради Дніпропетровщини придбав в 7 разів більшу квартиру. Ціна – в 14 разів більша: 7.800.000 гривень.

                       Квартира на 297,7 кв.м розташована у Житловому комплексі «Каскад Плаза» за адресою: бульвар Катеринославський, 1 у м. Дніпро. При цьому на сайтах оголошень щодо ЖК «Каскад Плаза» зазначено, що найбільша квартира тут – 5-кімнатна на 221 кв.м, і коштує така від 18.600.000 гривень Скрин сайту купівлі-продажу нерухомості «Лун» Скрин сайту купівлі-продажу нерухомості «Лун» Скрин офіційного сайту Вадима Єрмолаєва

 

 

           

 

 

              За повідомленням в НАЗК, продавець – ТОВ «Компанія з управління активами «Альтус Ассетс Актівітіс» (код 33719000). На офіційному сайті бізнесмена Вадима Єрмолаєва повідомляється про приналежність ЖК «Каскад Плаза» до об’єктів корпорації «Алеф».