СБУ припинило діяльність одного з найвпливовіших злочинних угруповань Кривого Рогу (ВІДЕО)

СБУ у Кривому Розі викрила та припинила діяльність злочинного угруповання, яке вважається одним із найнебезпечніших та найвпливовіших у місті. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Як пишуть співробітники Служби безпеки, більша частина учасників угруповання – місцеві криворіжани, які вже не раз скоювали адміністративні правопорушення та кримнальні злочини.

               

 

                Кожен з учасників виконував певну, визначену роль, та підпорядковувався злочинній “ієрархії” яка існувала багато років. На вершині цієї ієрархії був громадянин, якого у вузьких колах називають “смотрящім” за містом Кривий Ріг. Члени злочинного угруповання спеціалізувалися на вимаганні займалися рекетирством та “кришуванням” малого бізнесу на околицях Кривого Рогу. Ватажок злочинців а також чотирі інші члени були затримані під час отримання “данини” у вигляді $30 тисяч.

                  Цю суму один із криворізьких бізнесменів передавав угрупованню заради того, щоб вони не заважали йому займатися підприємницькою діяльністю. У затриманні злочинців приймали участь слідчі ГУНП у Дніпропетровській області, а також Дніпропетровської обласної прокуратури. Наразі учасникам повідомлено про підозру, а також перевіряється відношення інших людей та силових/правоохоронних органів до даного злочинного угруповання.

 

https://youtu.be/JWz24I02Dxo