У Новомосковську голова РДА Михайло Вишневський принизив хлопця

Як привітання дітей з їх святом головою Новомосковської райдержавної адміністрації Михайло Вишневским перетворилися на ГАНЬБУ чиновника.
1 червня 2021 року в світі святкується День захисту дітей. Політики державного та місцевого рівня по всій Україні вітали дітлахів приємними подарунками, організовували конкурси. У Новомосковській районній державній адміністрації вирішили привітати обдарованих дітей та дітей військовослужбовців, які загинули в АТО (ООС) об’єднаних територіальних громад Новомосковського району.
              Дітлахів напередодні їх свята привітав особисто скандальний голова Новомосковської райдержадміністрації Михайло Вишневський. Представник президента на теріторіії Новомосковсбкого району Михайло Володимирович побажав маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, теплого і безтурботного літа, щасливого дитинства та сяючих посмішок, а також вручив кожному на його думку цінні подарунки від нього…
             Наприклад дорослому хлопцю, представник призедента пафосно та під камери журналістів вручив ПРИКРАСИ ДЛЯ ВОЛОССЯ «БАРБІ» та “ЧУПА-ЧУПС”!!!…
  Мама хлопця написала цікавий коментар та виклала фотографії тих самих «подарунків» від Вишневського.
Мовою оригіналу: «…ми повернулися додому і роздивлялися подарунки, вони на фото. Без зайвих слів, що називається. Особисто я, коли дарую комусь подарунки, намагаюся, щоб вони були гідними і потрібними тій людині, якій даруються. Чим думали організатори нагородження, коли обирали цей непотріб?
                Скільки грошей відмили на даному заході? Чи не стидно їм було дивитися в очі маленьким українцям? І, нарешті, як навчити мені свого сина поважати країну , яка не поважає його?!», – Лана Ветрова.
             Коментар жінки було видалено зі всіх соцмереж, скоріше за все чиновникам правда не сподобалася та жінці «допомогли» з видаленням посту.
 Нагадаємо, що Михайло Вишневський був призначений головою Новомосковської районної державної адміністрації особисто Президентом «КОМІКОМ» Зеленським. Проте найсмішніше те, що на початку березня 2021 року Вишневського повторно призначили на цю посаду.