Компанія скандально відомомого екс-нардепа Вадима Нестеренка купує Дніпровський тепличний комбінат

Антимонопольний комітет України дозволив агрохолдингу Ristone Holdings придбання частки в статутному капіталі «Дніпровського тепличного комбінату».
Про це повідомляє Latifundist, посилаючись на відповідне рішення АМКУ.
«Надано дозвіл «Ристон Холдинг» (м.Київ, Україна) на придбання частки в статутному капіталі підприємства «Дніпровський тепличний комбінат» (м.Київ, Україна), в розмірі 24% голосів у вищому органі управління товариства», — йдеться в повідомленні .
Ristone Holdings належить скандально відомому екс-нардепу Вадиму Нестеренку. Цей агрохолдинг завершує юридичну консолідацію активів, купивши частки в статутному капіталі чотирьох агропідприємств. 
«Дніпровський тепличний комбінат» — один з найбільших в Україні виробників тепличних овочів. Основу асортименту його продукції становлять огірки і помідори під брендом ТМ Смак Літа.
Площа виробничих теплиць — 23,5 гектара, де вирощують близько 9 мільйонів кілограм овочевої продукції в рік.
Особливістю вирощуваних на комбінаті овочів є те, що тут не застосовуються пестициди і гербіциди — помідори і огірки виходять екологічно чистими.
Нагадаємо, що колишній народний депутат Вадим Нестеренко, який входив в аграрний комітет парламенту, володіє 23-ма фірмами, з яких 19 — пов’язані з аграрним сектором.