У НОВОМОСКОВСЬКУ, НЕСТЕРЕНКО, ГОТУЄ ЗРУЧНОГО ДЛЯ СЕБЕ МЕРА

Нестеренка лише формально викинули з Новомосковська. Фактично він продовжує залишатись тут. У місцевій політиці він представлений недолюстрованими депутатами, в економіці — вкраденими з бюджету грошима, які працюють за його схемами у співучасті з міською владою, в інформаційній сфері – газетою «Твій рідний край», віджатим телеканалом «Самарь», незліченними рекламними плакатами по місту і купою блогерів-запроданців в мережі Інтернет. Усі разом вони продовжують справу поваленого нардепа-рейдера.

               

              Але основна спадщина агроолігарха — це його люди, ті, кого він вигодував і розставив на ключові пости. Тепер крісла під ними затріщали. Сумні перспективи і у переважної більшості міських депутатів на виборах, які відбудуться восени. Тож «смотрящому» доводиться ламати голову, яким чином продовжувати обкрадати бюджет Новомосковська. І ось що він придумав…

Після парламентських виборів одночасно усі підконтрольні екс-нардепу ЗМІ раптом вистрілили новиною: громадська організація «За чисте місто» оприлюднює список закупівель, які провела міська влада. Мета публікації – слідкувати, куди посадовці витрачають бюджетні гроші.

Особливо тужаться пропіарити цю громадську організацію «Полезная газета» і «Новомосковская жизнь» — найбільш активні пронестеренківські сайти.

Та ось і як завжди, аби притулитись до якого хоч небудь хозяїна, знову вистрибує така собі «громадська активістка» Ксенія Дзегарницька. І як в унісон з місцевою владою крадіїв на її сторінках почала появлятися ГО «ЗА ЧИСТЕ МІСТО». 

СОВПАДЕНИЕ???  

               То що ж тут особливого в цій новині? Абсолютно нічого. Особливо з огляду на те, що таку інформацію про торги будь-який користувач Інтернету може сам знайти на сайті ProZorro. Та й, здавалось би, логічніше цим  сайтам брати цю інформацію з перших уст – у виконкомі. Але ні, «їдуть» з Новомосковська до Дніпра через Полтаву.

До чого ж, скажете ви, така увага до згаданої громадської організації? Чому влада намагається представити її городянам як борця за інтереси трудового народу?

А ларчик відкривається просто…

              Давайте пригадаємо, кого Партія регіонів, ще починаючи з 2010 року, висувала своїм кандидатом на вибори міського голови Новомосковська як альтернативу Віктору Літвіщенкові? Хто не пам’ятає, нагадаємо – підприємця Дмитра Глущенка, який (увага!) і є головою ГО «За чисте місто». Смішно згадати, як Глущенко в єдиній команді з Вікторією Шиловою навперебій змагався в улесливих висловлюваннях про Януковича на сторінках газети Партії регіонів.

 

 

 

 

 

Картинки по запросу фото глущенко дмитрий новомосковск

                Від виборів до виборів новомосковці взагалі не чують ані слова про Глущенка, не говорячи вже про якесь хоча б мінімальне ворушіння громадської активності, аби виправдати назву своєї ГО. Ні-чо-го, абсолютний нуль. Але як тільки вкотре запахне місцевими виборами – він завжди тут як тут.

Нагадаємо ще один красномовний факт: під час минулих місцевих виборів міську Партію регіонів очолював не хто інший, як Вадим Нестеренко.

Ось так просто всі пазли зібрались у загальну картинку.

                 Не менш важливим і показовим є те, що Глущенко має пряме відношення до газети «Вісник Присамар’я», це його дітище. Не вийшло у Нестеренка вішати населенню локшину через свою газету «Твій рідний край» — тепер можна спробувати іншу інформаційну платформу…

              Сьогодні судорожно намагається підсунути городянам свого нового-старого ставленика від колишньої синьо-білої гвардії. Адже кожному зрозуміло, що правій руці Нестеренка Олексію Фрейдіну, якого кілька останніх років готували на цю роль, у разі висування буде уготована така ж участь, як і його пахану.

Отже, чи зможе Нестеренко посадити у крісло мера свою людину – який буде продовжувати знущатись над містом наступні 5 років.

Ось така інформація для роздумів. На щастя, думати ми, здається, уже навчились.

 

 

 

 

Вадим Красноштан