Мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав’ярні “Сан Ремо” у Дніпрі,заразилися коронавірусом.

У Дніпрі після гучного весілля серед гостей почали фіксувати випадки COVID-19. Наразі кав’ярню, де відбувся масових захід, ймовірно, із інфікованими коронавірусом, зачинили на момент розслідування. 

Про це на брифінгу в обласній службі новин “Мост-Днепр” заявила головний спеціаліст управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ “Держпродпотребслужби” в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.

Вона розповіла, що мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав’ярні “Сан Ремо” у Дніпрі заразилися коронавірусом.

Так, за її словами, минулого тижня до ГУ Госпродпотребслужби у Дніпропетровській області надійшло повідомлення від ОСП “Дніпровський міський відділ лабораторних досліджень” про те, що у двох мешканців Новомосковська ромської національності лабораторно підтверджено COVID-19. За даними епіданамнезу хворі були гостями на весіллі. Крім них на гулянні були присутні 150 осіб з різних регіонів України.

“У зв’язку з чим, з метою встановлення причин і обставин захворюваності фахівцями Дніпровського міського управління ГУ “Госпродпотребслужби” в Дніпропетровській області спільно з представниками Нацполіціі негайно проведено збір інформації в кав’ярні “Сан Ремо”. На час розслідування заклад громадського харчування не функціонує”, – розповыла вона.

Малишева додала, що керівником закладу надано договір оренди приміщення кафе і кухні з цими ж особами для проведення розважальних заходів терміном 1 місяць.

Через порушення карантинних заходів “Держпродптребслужба” написала заяву до поліції про притягнення відповідальних осіб до адміністративної / кримінальної відповідальності.

 

 

 

 

 

ТСН.UA