У Новомосковську відбулася зустріч міського голови з головами квартальних комітетів(ВІДЕО)

За ініціативи міського Голови Віктора Літвіщенка 08 липня 2020 року у малій залі міської ради відбулася зустріч з головами квартальних комітетів Новомосковська. На початку очільник міста привітав керівників органів самоорганізації населення з теплим та радісним святом – Днем родини, зазначивши, що всі ми живемо в одному місті, а значить теж велика сім’я зі спільними прагненнями та мріями. І саме від нас, нашої повсякденної праці та бажання зробити рідне місто успішним, благополучним, комфортним, затишним та процвітаючим залежить наше майбутнє та майбутнє наших дітей.

За багаторічну плідну і злагоджену співпрацю з міською радою, активну життєву позицію та уважне ставлення до нагальних потреб мешканців були нагороджені голови квартальних комітетів, які вже працюють більше 30 років. Присутнім були наглядно продемонстровані (у вигляді слайд-шоу) деякі з питань, які вдалося вирішити на кварталах за цей рік.

Далі засідання було побудовано таким чином, що кожен з голів кварталу мав змогу озвучити свої проблеми та задати питання присутнім керівникам. Головними з них були: відновлення освітлення, вирішення питання з оплатою та своєчасним вивозом сміття, ремонт доріг, співпраця з дільничними інспекторами поліції, боротьба з бродячими собаками, облагородження пляжів, соціальна допомога та багато інших.

 

 

 

 

Відповідними керівниками були зафіксовані та враховані зауваження та пропозиції голів кварталів. Також голови квартальних комітетів відзначили якісну роботу працівників КП «НККП» (керівник Ракаєв В.І.) та подякували їм за оперативне реагування на звернення містян. Наприкінці міський Голова зазначив, що досягнути позитивних результатів у життєдіяльності міста можливо лише спільними зусиллями, тому він запрошує всіх до активної співпраці на благо рідного міста.