ТОВ «СК «Стройінвест» знову обшукали за фактом заволодіння бюджетними коштами…

В рамках провадження, розпочатого за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними на реконструкцію спорткомплексу у Дніпрі, проведено обшуки у департаменті міськради та двох підприємствах

Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

«За даними слідства, у лютому 2018 року між комунальним підприємством міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на реконструкцію спортивного комплексу та будівель (стадіон, розташований по вул. Універсальній у місті Дніпрі).

Згідно умов вказаного договору, товариство зобов’язувалось завершити роботи до грудня 2018 року, проте до теперішнього часу так і не виконало їх у повному обсязі. Незважаючи на це, акти виконаних робіт були підписані, а товариству сплачено бюджетні кошти у сумі понад 148 млн грн», – йдеться в повідомленні.

В ProZorro опубліковано, що договір вартістю 148.895.081,23 за підсумками тендеру «Реконструкція спортивного комплексу та будівель за адресою вул. Універсальна, 18А у м. Дніпрі» був підписаний між ТОВ «СК «Стройінвест» (код 39086059) та КП «Спорт-Інвест» (код 37986975) Дніпровської міської ради.

«Крім цього, у вересні 2019 року Департаментом благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради укладено договір підряду з тим самим товариством з обмеженою відповідальністю для продовження реконструкції комплексу вже за майже 282 млн грн державних коштів зі строком дії договору до грудня поточного року», – пише прокуратура.

В ProZorro опублікований і договір вартістю 281.997.495,00 від 11.09.2019р. за підсумками тендеру «Реконструкція спортивного комплексу та будівель за адресою вул. Універсальна, 18 А у м. Дніпрі» між ТОВ «СК «Стройінвест» та вказаним департаментом (код 40506232).

12 червня 2020 року прокуратурою Дніпропетровської області спільно зі співробітниками Управління СБУ в області проведено ряд обшуків в офісах товариства з обмеженою відповідальністю, комунального підприємства та департаменту Дніпровської міської ради, за місцем мешкання директорів та бухгалтерів вказаних підприємств, а також засновника підрядної організації.

 

А також обшукали засновника організації-підрядника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – облпрокуратури

 

Вилучено документи, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів, та їх майно.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3, 4 ст.191 КК України. Досудове розслідування триває.