Чиновник з Дніпра, втік з коронавірусом в столицю!

Голова виконавчого комітету районної у місті Дніпрі ради (від партії «Укроп») Алексейченко Юрій Олексійович втік з Дніпра до Києва. Зараз він знаходиться в столичній Олександрівській ВІП-лікарні з захворюванням на COVID-19.

Про це написав у Facebook міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Я передаю персональний привіт тупій тварині на ім’я Алексейченко Юрій, керівнику Індустріального райвиконкому міста Дніпро, який лежить з коронавірусом в Олександрівській ВІП-лікарні і думає, що я не взнаю. А я все знаю.

Юрочка, тупа ти вівця, не соромно заразитися. Це не сифіліс, отриманий від повії. Це просто вірус. Їм захворіли вже десятки тисяч відповідальних людей: від прем’єр-міністра Великобританії до начальника поліції Києва. І не соромно захворіти. Соромно втекти з Міста і прикинутися ганчір’ям. Я тебе, урода, ославлю на всю країну.

А ще більш соромно намовити своїх покровителів з числа «зелених депутатів», щоб тебе покривали і готували ВІП-лікарні. Народний депутат Владик Бородін, не сси, лежати будемо на сусідніх ліжках. Разом з Бородатою Бабусею. Готуймося випити цю чашу до дна. Разом з усім народом. Ви ж «Слуги народу», правда?» – пише Борис Філатов.

Скрин запису Філатова

 

Нагадаємо, голова виконкому Індустріальної районної у Дніпрі ради Юрій Алексейченко (26.07.1979 р.н.) підписав договори на виконання робіт з благоустрою району:

– влаштування водостоків за 189.837,64 грн,
– покрівельні та інші спеціалізовані роботи за 199.857,29 грн.

Як виявили правоохоронці, від фірми-підрядник вказані договори «підписала» мешканка окупованого міста Макіївка Донецької області Ванєєва Ганна Сергіївна, не виїжджаючі з ОРДО.

 

 

Скрини даних ProZorro

 

Юрій Алексейченко (фото – з офіційного сайту Дніпровської міськради)

 

Також, відділ комунального господарства Індустріальної райради закупив у ТОВ Ванєєвої робіт ще на 996.868 гривень. Роботи не виконані в повному обсязі.

Зараз слідче управління ГУНП в Дніпропетровській області веде розслідування за фактами цього кримінального провадження, внесеними до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019040000000877 від 28.10.2019 року.

Крім того, на 48,2 тис. грн робіт у мешканки окупованої території закупило Комунальне підприємство «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Дніпровської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

джерело