У Новомосковську працівники КП «НККП» менше доби повністю відновили після ДТП опору ЛЕП та світлофор

Вже 26-го березня у Новомосковську працівники комунального підприємства «Новомосковський комбінат комунальних підприємств» повністю відновили після ДТП опору лінії електропостачання та зруйнований світлофор.

Про це повідомили у Відділі інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради.

«Незручності, які спричинила дорожньо-транспортна пригода по вулиці Гетьманській в районі магазину «Карат», повністю ліквідовані. Відновлена робота світлофора. А також відновлене електропостачання», – проінформувала нашого кореспондента керівник відділу Юлія Прибиткова.

Учора  повідомляли, що у Новомосковську 25-го березня водій автівки не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою електромережі.

 

У Новомосковську поліція з’ясовує обставини ДТП за участю автомобіля «Таврія». Водій автівки не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою електромережі.

Про це повідомили в прес-службі Новомосковського відділу поліції.

Після надання медичної допомоги водій та пасажир від госпіталізації відмовились.Подія сталася 25 березня о 23.00 годині у місті Новомосковську на вулиці Гетьманський.

В автомобілі перебував 25-річний водій та його 22- річний пасажир.

Попередньо у поліції встановили, що ДТП сталася внаслідок того, що водій не вибрав безпечну швидкість керування транспортним засобом та виїхав за межі проїзної частини, після чого й сталося зіткнення.

Інформація про подію внесена до Журналу Єдиного обліку Новомосковського відділу поліції. На теперішній час вирішується питання про притягнення винних до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 20 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від двох до трьох років або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.

Слід зазначити, що наразі за даним фактом призначено ряд експертиз та встановлюються всі обставини ДТП.

 

 

 

 

 

 

 

джерело