У Новомосковську з’являються нові автобусні зупинки

Починаючи з січня 2020 року, міським Головою Літвіщенко В.І., було роваджено акцію «Міська зупинка». Головна суть якої полягає в тому, що кожен не байдужий житель міста, депутат, підприємець і т.д. може зробити добру справу і подарувати нашому місту нову зупинку громадського транспорту. У Новомосковському відділі з питань інфраструктури та інвестицій є перелік міських зупинок, які потребують облаштування в першу чергу, а сам архітектурний тип зупинок був затверджений на міськвиконкомі.

Сьогодні вже можна бачити гарний результат такої акції, адже в лютому 2020 року по маршруту автобусів № 11 та №15 по вул. Спаській 8-Б з`явилась чудова зупинка «Військових залізничників». Її місту подарувала військова частина.

Міський Голова Літвіщенко Віктор Іванович висловлює щиру подяку командиру військової частини Зарембі Геннадію Валерійовичу та запрошує всіх керівників підприємств, підприємців, депутатів та всіх небайдужих містян долучитись до добрих справ та подарувати місту зупинки.

 

На изображении может находиться: дерево, стол и на улице

 

 

Ще одна зупинка громадського транспорту нещодавно з`явилась по маршруту автобуса №17 по вул. Чкалова,56 (мкрн. Корея). Її місту подарував підприємець Заблуда Віктор Миколайович.

 

На изображении может находиться: дерево, дом, небо и на улице

У листопаді  2019року,  біля центрального господарчого ринку, також з`явилась новенька зупинка.

 

Для більш детальної інформації ви можете звернутись до Відділу з питань інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради за адресою вул. Гетьманська, 14 або телефонуйте по телефону 7-13-91 з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00.