У Новомосковську відбулася чергова 25 сесія міської ради(ВІДЕО)

У Новомосковську відбулася чергова 25 сесія міської ради. На сесії були присутні 24депутата з 36! На сесії було розглянуто 38 питань.

Серед питань черги денної хочемо відмітити : фінансовий звіт начальника фінансового відділу Дакової Т.Д за 2019р. Та питання про затвердження на вакантну посаду керуючий справами виконкому.

 

 

На цю посаду депутатам на затвердження, був запропонований Гуртовий І.І. Депутати в черговий раз не підтримали його кандидатуру. Отже на даний момент у виконавчому комітеті залишаються дві вакантних посади. Це заступник міського голови по економічним та інвестиційним питанням, та керуючий справами виконкому.

 

 

Хочемо зазначити що вже на декількох сесіях ці посади запропоновані міським головою, депутати не голосують! Тобто міський голова до цьго часу не має двох помічників. Ще хотілося б відзначити що вперше за 4,5 роки каденції цієї міської ради на сесїї були присутні головний прокурор міста, та начальник міського відділу поліції. Де вони відзвітували про роботу своїх підрозділів.