В шкільній їдальні міста Новомосковськ, з’явився «шведський стіл»(ВІДЕО)

У середній загальноосвітній школі № 6 стартував цікавий проєкт. Відтепер в шкільній їдальні функціонує нова сучасна лінія роздачі їжі, яка облаштована за принципом «шведського столу». Старшокласникам надали право вибору свого раціону. Щоденно у меню будуть представлені різноманітні страви, які повинні привабливо виглядати та чудово смакувати, щоб у дітей було бажання обирати здорове харчування.

                   Міський Голова Віктор Літвіщенко, який був присутній на святковому відкритті, подякував керівництву компанії ТОВ «Контракт Продрезерв 5», з якою місто співпрацює вже протягом багатьох років, за докладені зусилля, а саме не лише створення сучасного мультипрофільного харчування, а й реконструкцію входу та роздягальні загальноосвітньої школи №6. Також очільник міста висловив подяку кухарям освітнього закладу за їх нелегку щоденну працю.

 

 

                  Тепер учні можуть самостійно обирати ті страви, які їм більш до вподоби. Розширення асортименту страв стало можливим завдяки тому, що було встановлено спеціальне обладнання, призначене для підтримки готових страв у теплому стані, що не вимагає багаторазового нагрівання, отже може краще зберегти смакові якості.

                  Крім великої кількості гарячих страв та різноманітних салатів, тут є широкий вибір смачної випічки та тістечок. Все це робиться для того, щоб школярі вчасно приймали свіжу якісну їжу та були задоволені тим, що для них готують.

                 До речі, цей новий проєкт привчає учнів до культури харчування, адже тепер діти можуть усвідомлено обирати саме ту їжу, яку вони полюбляють, таким чином зменшивши кількість відходів.

Якщо такі нововведення сподобаються школярам і їх батькам, то в інших школах міста також буде впроваджений даний проєкт.