У Новомосковську урочисто відкрили після багаторічного ремонту дитячий садочок «Чебурашка»(ВИДЕО)

19 грудня 2019 року у житті мешканців міста Новомосковська відбулася довгоочікувана та радісна подія – урочисте відкриття так званого «довгобуду», дитячого навчального закладу «Чебурашка».

                     Ще у своїй передвиборчій програмі у 2015 році міський Голова зазначив одним із пунктів –турботу про систему освіти. І ще тоді озвучив відкриття у 2018 році дитячого садочка «Чебурашка». Але так, як до влади мер повернувся лише у кінці вересня 2019 року, то замість трьох років було лише три місяці для відкриття закладу.І завдяки злагодженій роботі різних гілок влади та місцевої громади, нині дитсадок опалюється, має новеньке обладнання та меблі. Сьогодні тут забезпечено комфортні умови для виховання та навчання більше 200 дітей.

                      Зі словами привітання та подарунками до всіх присутніх звернувся міський Голова Віктор Літвіщенко, який зазначив, що це свято не лише для дітлахів, а й для батьків. Тепер діти перебуватимуть під опікою, наглядом і любов’ю вихователів, адже кожен з батьків мріє про достойне майбутнє своїх дітей. Подякував простим робітникам, які цілодобово працювали та вклали душу для того, щоб цей об’єкт був переданий дітлахам та великій родині, яка має назву – Новомосковськ. Після чого керівник міста вручив подяки людям, які доклали багато зусиль, щоб нарешті це дійство відбулося:працівникам відділу освіти, керівникам комунальних підприємств, громадським організаціям та підприємцям.

 

   

 

 

 

        

 

       

 

 

     

 

 

       

 

 

     

 

 

   

 

       

 

 

   

 

 

       

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     Право перерізати червону стрічку міський Голова надав найголовнішим винуватцям свята – маленьким мешканцям міста, що і ознаменувало відкриття нового дошкільного навчального закладу. Після цього всі присутні вирушили на оглядову екскурсію по садочку.

                     Головними героями свята звичайно стали малюки, справжні й майбутні вихованці дитячого садка. Спеціально до цього урочистого дня вони підготували кілька творчих номерів. Піднімаючи настрій та викликаючи посмішки присутніх, дітлахи танцювали й співали пісні. Надовго запам’ятаються дітям яскраві повітряні кулі та свято організоване колективом дитячого садка.