У Новомосковьку відзначили День Збройних Сил України(ВІДЕО)

06 грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.
 
Проте День Збройних Сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.
 
Відзначаючи це свято, ми віддаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни, хто оберігає наші кордони.
 
У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!
Дякую матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!
 
Величезна подяка волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.
 
Дорогі захисники Вітчизни! Бажаю Вам оптимізму, спокою та гарного настрою. Мирного неба, благополуччя та процвітання вам і вашим родинам, щоб вони спокійно відчували себе під надійним захистом. Нехай Господь береже вас від ворожих куль і дарує мир, добро та достаток!
 
Бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас!
Бажаю кожному військовослужбовцю доброго здоров’я і наснаги, віри в українську перспективу, непохитності в досягненні мети, яка у нас одна – Українська Перемога!
Слава Україні!
 
Слава її Збройним Силам!
Міський Голова В.І.ЛІТВІЩЕНКО