ЖИТЕЛЯМ НОВОМОСКОВСЬКА ІНФЕКЦІЙНЕ, КАРДІОЛОГІЧНЕ І ПУЛЬМОНОЛОГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ НЕ ПОТРІБНІ?

Три роки тому міська влада розпочала ремонт приміщень кардіологічного і інфекційного відділень лікарні. Минулого тижня їх нарешті відкрили. І місця там не знайшлося… ні кардіології, ні інфекції.
Про плани міських реформаторів медицини зі знищення лікарні говорили давно, але офіційно посадові особи заспокоювали пацієнтів і лікарів: все буде добре, це лише вигадки недоброзичливців. По факту ж зараз маємо те, що маємо – лікуватись городянам ніде. Кількість небезпечних захворювань зростає, натомість лікарню «ріжуть» по живому, кваліфіковані лікарі звільняються.
У Новомосковську станом на сьогодні більше не функціонують інфекційне, кардіологічне, а також і пульмонологічне відділення. Про це стало відомо з офіційної відповіді в.о. міського голови на редакційний запит. На згадку про кардіологію залишили кілька кардіологічних ліжок в терапевтичному відділенні. Впору конкурси проводити для претендентів на лікування…
Щодо інфекційних хворих, то куратор медичної сфери міста Тетяна Дакова так відповіла на запитання кореспондента сайту 0569: «В разі великої кількості хворих є продуманий механізм швидкої їх ізоляції і лікування. Наша станція Швидкої медичної допомоги підпорядковується обласній «Медицині катастроф».

                     Так що вже на першому етапі (виїзд на виклик) лікарі швидкої можуть приймати рішення про направлення захворілого з небезпечною інфекцією у відповідні медзаклади області або в нашу ЦРБ. Ще хочу додати, що останнім часом, до того ж, на різні інфекції стали хворіти люди значно менше».
Може й так, з погреба реформаторам видніше…

Дакова Т.  Горошко С. ( відкриття в третє  ІНФЕКЦІЙНОГО, КАРДІОЛОГІЧНОГО І ПУЛЬМОНОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ)

 

 

Дакова Т.  Коротич С.  Кузнецов В. ( всі партія “Відродження” ,думають як пробратися на таємну сесію міськради)

                     Ремонт приміщення тепер уже колишнього інфекційного відділення тривав втричі довше запланованого, бо супроводжувався кримінальною справою щодо розкрадання управлінням ЖКГ і підрядником бюджетних коштів за начебто виконані «липові» роботи. Про результати слідства – досі мовчок, все як завжди – «порєшалі»?
Тепер на черзі під ніж – туберкульозне відділення, принаймні, так стверджує людський поголос. А диму без вогню не буває. Влада ж традиційно відмовчується, реформатори готують новий «сюрприз» городянам.
В результаті скорочень уже повністю вивільнені приміщення по Українській, 12. Невже скоренько підуть з молотка?
Територія по Українській, 12 величезна – ще один хлібозавод можна збудувати. Ми пам’ятаємо, як швидко і ловко наш агроолігарх загарбав будівлю колишньої санстанції, і як оперативно депутати голосували в його інтересах.
Дежавю… Встигнуть до виборів?

 

 

 

 

 

 

 

Вадим Червоноштан