ГУБЕРНАТОР ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ВІДЗВІТУВАВ ПРО РЕМОНТ НЕ ІСНУЮЧОЇ ДОРОГИ В ПЕТРИКІВСЬКОМУ РАЙОНІ!!!

Так сьогодні вийшов офіційний російськомовний текст під назвою – Завершили обновление участка автодороги Ивановка-Радостное, – Валентин Резниченко.

На Днепропетровщине капитально отремонтировали еще одну дорогу местного значения. На этот раз – в Петриковском районе. Современную автодорогу с ровным покрытием вместо глубоких ям получили жители поселков Ивановка и Радостное. В целом подрядчики обновили почти 7-километровый участок дороги. Об этом сообщил губернатор Днепропетровской облгосадминистрации Валентин Резниченко.

губергатор Днепропетровской облгосадминистрации Валентин Резниченко.

 

 

 

 

 

 

 

Не знаю, що і де Вони насправді ремонтували але проїхати без МАТЮКА через с. Єлизаветівка дорогами обласного значення практично не можливо.

https://ru.wikipedia.org/…/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D…

P. S

ПРИКЛАД ЯК ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ : У Китаї за 43 години побудували новий багатосмуговий автомобільний міст
Старий міст демонтували за добу

Насправді такими поганими автодороги на Дніпропетровщині ще не були ніколи !!! Жителі населених пунктів Єлизаветівка, Кринички, Нікополь, Кривий Ріг , П*ятихатки підтвердять ВАМ цю ситуацію. Сьогодні проїхати до Дніпра і не потрапити жодного разу в яму це везіння .

І все одно, більша частина “адептів шоколадної диктатури” з команди цього губернатора на повному серйозі готуютья до виборів ВР !!! Вони впевненні, що уникнуть покарання за корупційні оборутки. Більш того, вони вже поділили всі мажоритарні округи , та заручилися підтримкою адмінресурсу