Порошенко легалізує кримінального авторитета Наріка заради підтримки на виборах

Задля переобрання на другий термін, наголошує нардеп, президент не гидує навіть тим, щоб асоціюватися із кримінальними авторитетами.

Президент Петро Порошенко особисто займається легалізацією дніпровського бізнесмена Олександра Петровського – відомого кримінального авторитета на прізвисько Нарік.

 

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???????????µ?????? ?? ???°???????°

 

Про це заявив народний депутат Сергій Лещенко у своєму відеоблозі.

За словами Лещенка, у 2017 році Порошенко нагороджує Петровського особистою відзнакою президента України – “Хрест Степана Мазепи”. Того ж року міністр оборони Степан Полторак вручає йому нагородну зброю.

Паралельно, зауважує нардеп, у 2017 році на президентському “5 каналі” з’являється документальний фільм про те, що місто Дніпро у 2014 році врятував не Ігор Коломойський, а Петровський.

Нещодавно ж, нагадує Лещенко, під час першої літургії Православної церкви України в Дніпрі Петровський стоїв поруч із Порошенком, а потім у Стамбулі отримував Томос.

А робить усе це Порошенко, за словами нардепа, для того, аби мати підтримку в Дніпрі на президентських виборах.

“Тобто заради переобрання на другий термін не гидують уже навіть тим, щоб напряму асоціюватися із кримінальними авторитетами”, – резюмує Лещенко.

Як відомо, присутність на підписанні Томосу про автокефалію Православної церкви України бізнесмена Олександра Петровського, якого називають кримінальним авторитетом на прізвисько Нарік, радник президента Ростислав Павленко пояснив тим, що вхід до собору в Стамбулі, де проходила церемонія, був вільним.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://ua1.com.ua/politics/poroshenko-legalizue-kriminalnogo-avtoriteta-narika-zaradi-pidtrimki-na-viborah-leshchenko–50591.html?fbclid=IwAR0sdwS4qaI1Trg9GTs9l-84WkhCRhJniz1IgLlukBnQIwLrr9z4tp1WHEM