У Новомосковську перший заступник міського Голови своїми обов’язками займається у фейсбуці

У Новомосковську на позачерговому сходняку під назвою “сесія міської ради”, яка відбулася 30.11.2018року під грифом дуже секретно, на хлібозаводі №11,який належить нардепу Нестеренко, взупереч законодавству України призначили собі заступників міського Голови(до речі,який цих пір через купку депутатів не може приступити до виконвння своїх обов’язків).  Це перший заступник міського Голови Ковальов Д.А   з питань народно-господарського комплексу міста.

 

Ковальов Д.А

 

???????° ???????°???????????????? ???????·???????±???????°???¶???µ???????????? ???????????¶???µ???? ???????°????????????????????????????????: 2 ???????µ???»???????????µ???????°, ???»???????????? ???????????????????? ???? ???? ???????????????µ???????µ????????????

 

 

З чого ж розпочав свою роботу на цій посаді Ковальов Д.?  

Замість того, щоб комунальники якісно виконували свої прямі обов’язки , ця посадова особа вимагає від своїх підлеглих комунальних підприємств не покращити їх роботу, а активізувати роботу в соціальних мережах, а саме у Facebook, та призначити відповідальних осіб за висвітлення і контроль інформації.

Дуже цікавий документ вийшов з-під пера першого заступника мера Новомосковська.

Нет описания фото.

 

ЯК ВАМ ТАКИЙ “ПЕРЛ” ВІД ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ!!!? 

Цікаво, а ці відповідальні особи комунальних підприємств будуть отримувати за це зарплатню? Якщо так, то це – ріст комунальних тарифів. Якщо ні – то, виходить,що ці працівники будуть менше приділяти уваги своїм безпосереднім прямим обов’язкам , а значить, будуть гірше виконувати свою роботу. Добре, що комунальникам не треба моніторити ще Twitter,Instagram,LinkedIn.  Добре, що в Україні відключили «Однокласники» та «ВКонтакті», а то треба було б комунальним підприємствам цілий штат працівників набирати для висвітлення своєї роботи в соцмережах.

Пане посадова особа – перший заступник міського Голови (до речі,такої посади як перший заступник міського голови в Новомосковському виконкомі немає, є посада першого заступника Новомосковського міського голови з питань народно-господарського комплексу міста, а тому, підписуючи офіційні документи, будь-ласка, правильно вказуйте свою посаду, на яку вас призначено, (не законно).  А то ви як фантом, ви ніби то і є, а ніби то вас і немає!, навідь ваш попередник з «Партії Зелених»  до такого не додумався.

Тому вам, пане посадова особа, нагадуємо, що ви є першим заступником Новомосковського міського голови з питань народно-господарського комплексу міста, а не першим заступником міського голови з моніторингу Facebook, і вам громада Новомосковська платить зарплатню за те, щоб ви налагодили роботу комунальних служб міста для якісного виконання ними своїх безпосередніх обов’язків .

А від того, що в Facebook напишуть, що в Новомосковську на тротуарах немає ожеледиці, її менше не стане. Ви краще промоніторили б скільки в Новомосковську за вашої бездіяльності на слизьких тротуарах мешканці міста отримали травм, скільки поламаних рук і ніг за час ожеледиці через неприбрані від снігу тротуари, які з часом перетворилися на ковзанки. Спробуйте самі пройтися пішки хоча б центральними вулицями міста. Дуже вас просимо, займіться краще своїми посадовими обов’язками.

 

 

А Facebook залиште своїм «брехливим рупорам міської влади» – Дзегарницькій і Ко. 

 

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/36635-brehlivij-rupor-novomoskovskoyi-vladi.html

 

 

 

Пан Спортсмен

 

 

 

P/S  До речі,  хочемо застерегти  пана Ковальова.  Що, нещодавно, незаконно назначений першим заступником міського Голови по соціальним питанням, такий собі Іванов О., вже погасив заборгованість бюджету міста, за незаконно отриману зарплатню! Та пішов “бороздити простори міста”. 

 

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????°?????? ??????????????????????????       ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????°?????? ??????????????????????????

 

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/36301-v-novomoskovske-sekretar-gorsoveta-i-deputaty-ot-bpp-opobloka-i-byut-prodolzhayut-narushat-zakon-video.html

 

 

 

 

Ми, та активісти міста заставимо, владу самозванців Новомосковська дотримуватися Закону!!!