АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД СКАСУВАВ ВИРОК СУДУ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ЩОДО ЛІТВІЩЕНКО В.І.(відео)

Ухвалою колегії суддів Апеляційного суду Дніпропетровської області від 8 листопада 2018 року закрито кримінальну справу щодо Літвіщенка Віктора Івановича.
Ось як це судове рішення прокоментував  сам Віктор Літвіщенко:
«У минулому місяці, 8 листопада 2018 року, з’явилось рішення Дніпропетровського Апеляційного суду, яким поставлена крапка у майже десятирічному переслідуванні мене негідниками, правоохоронцями з різних щаблів влади.
За цей період я одночасно і працював, і мені не давали змоги працювати, і знаходився під слідством, і ходив по судовим засіданням, яких було проведено близько сотні.
Скільки було згаяно даремно часу, народних коштів на усю цю тяганину і ходіння по замкнутому колу!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Апеляційний Суд Дніпра, закрив кримінальну справу проти міського Голови Новомосковська Літвіщенко В. І. Яке тривало з 2010р. Це кримінальне переслідування було розпочато колишнім губернатором Дніпропетровська Вілкулом А. за відмову Літвіщенко В.І. вступити в “Партію Регіонів”. А продовжив це переслідування його друг і соратник по ПР, а зараз діючий нардеп від БПП Нестеренко.

Так як Літвіщенко виграв чергові вибори в 2015 р на посаду міського Голови Новомосковська. Прокуратура Дніпра знову “розкопало” справу розпочату Вілкулом та продовжили  з новим завзяттям тепер для Нестеренко.

В цій “справі” проти Літвіщенко В.І нардепу Нестеренко сумлівно допомогав колишній головний санітарний лікар Новомосковська, Сергієнко А.П.

 

 

 

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

 

В результаті Дніпровський Апеляційний суд 8.11.2018г. закрив цю кримінальну справу остаточно!

 

 

 

 

 

 

 

Висновки, шановні, робіть самі.