У Новомосковську корупціонера- першого заступника мера Карачевцева Ю., звільнили за згодою сторін та ще й виплятять кошти з податків громадян!!!

Корупціонера Юрія Карачевцева розпорядженням в.о. міського голови С.Г.Горошка від 21 вересня № 532-к звільнено з посади першого заступника міського голови з питань народно-господарського комплексу міста. Підставою для звільнення стала його власна заява. Це розпорядження вже затвердили депутати на сесії за парканом хлібозаводу 28 вересня. (ДО РЕЧІ НЕ ВІДОМО ЧИ БУЛА НА СПРАВДІ ЦЯ СЕСІЯ. БО НЕ ОГОЛОШЕНЬ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ, ТА НЕ ЗАПРОШЕНІ БІЛЬШІСТЬ ДЕПУТАТІВ ВЗАГАЛІ НА ЯКУСЬ СЕСІЮ!!!)

     

 

         Таким чином, своєю заявою Юрій Карачевцев врятував колег-депутатів по агро-коаліції  імені нардепа від БПП  НЕСТЕРЕНКА В. Г, від нелегкого вибору: звільнити чи залишити на посаді.

           Бо вони самі від Карачевцева мало чим відрізняються, але залишити – значить бути й надалі поплічниками корупціонера.
Кілька століть тому таке теж практикували: щоб тебе не розстрілювали привселюдно, давали пістолет з однією кулею. А ось той, хто мав поняття про честь, нелегке рішення приймав ще до того, як за ним прийдуть.

           Але нинішнім корупціонерам і їх покровителям поняття про честь не відоме. Зараз інші часи і в фаворі інші цінності – Карачевцев під прикриттям керівництва міста посиленими темпами продовжує встановлювати по місту кіоски.

 

На данном изображении может находиться: на улице

На данном изображении может находиться: дерево, растение, небо, на улице и природа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те, що люди думають про цю знахабнілу зграю – їм байдуже: Благодійний фонд (ТВІЙ РІДНИЙ КРАЙ) перед виборами ситуацію виправить…
До речі, звільняють Карачевцева не за скоєння корупційного правопорушення, а «за угодою сторін».

 

 

 

 

          Ось так, і трудова книжка залишиться чистою!
Як кажуть, ворон ворону око не виклює – агро-коаліція своїх не чіпає, все-таки Карачевцев три роки слухняно піднімав руку так, як треба ляльководам.
Втрата хвоста найчастіше не приносить ящірці великих неприємностей – згодом хвіст відросте. Новомосковські рептилії у високих кріслах – не виняток. І навряд чи новий хвіст буде кращим за попередній. Бо зрозуміло, що проблема не в хвості, а в самій ящірці…