ЯК ПРАЦЮЄ НАРДЕП НЕСТЕРЕНКО ТА ЙОГО КОМАНДА

Є у Дніпрі на Старокозацькій( колишня вулиця Комсомольська) історично цінна будівля.  Ззовні непримітна, але всередині ховається справжнє мистецтво. У соцмережах жителі Дніпра волають про допомогу. І допомога необхідна саме будівлі, в якій новий власник почав ремонт. Висловлюються побоювання, що місто може назавжди втратити ці прекрасні інтер’єри.

Кому належить будівля?

За даними реєстру нерухомості, 21 лютого цього року будівлю на вулиці Старокозацькій, 48 у Дніпрі купив Железняк Євген Володимирович. За інформацією аналітичної платформи you control, ім’я та прізвище Євген Железняк зустрічається серед колишніх і нинішніх засновників і керівників фірм, деякі з яких входять до групи підприємств народного депутата Вадима Нестеренка.

 

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???µ?????µ???µ?????? ???°??????

 

Євген Железняк є одним із засновників підприємства” агрофірма ім. Горького” зареєстрована за адресою: Київ, провулок Георгіївський, будинок 2, кімната 12.

За цією ж адресою зареєстровані підприємства нардепа Вадима Нестеренка, які він вказав у своїй декларації в березні 2018 року: агрофірма” Орільська”, орільський об’єднаний елеватор, агрофірма” Вікторія”,” злагода”,” агроальянс”,” дружба -Казначеївка”, агрофірма” Мрія”,” Агро Дніпро центр”,” Агротандем-плюс”, агрофірма” Санрайз”, агрофірма” Приорільська”,АПК” украгро”,” орелька”,” Дніпровський тепличний комбінат”,” Дніпромлин”, агрофірма” Відродження”,”Макроплаза”, сільськогосподарське підприємство” чумаки”, сільськогосподарське приватне підприємство” чумаки”.

Чим цікавий Євген Железняк?

У Євгена Железняка є спільний бізнес з членом виконкому Новомосковської міської ради Володимиром Бобиком– ще одним соратником народного депутата Вадима Нестеренка.

Володимир Бобик

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?±???±???? ???»?°?????????? ????????????????????????

Євген Железняк, фірма”Демаре”і  Володимир Бобик є засновниками підприємства, яке займається орендою нерухомості. Це фірма під назвою”Центральний парк”.

Чим” прославився” “Центральний парк” і чому Володимиру Бобику може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Слідчий національної поліції області 23 серпня подав клопотання до Бабушкінського суду з проханням заарештувати будівлю в центрі Дніпра за адресою вул. Княгині Ольги,10\14.

Про це повідомляє національний антикорупційний портал”Антикор”.

Будівля належить ТОВ”Центральний парк” і слідчий вважає, що його керівництво підробила сертифікат інспекції Державного архітектурно-будівельного Управління в Дніпропетровській області, на підставі якого”Центральний парк” і заволодів будівлею.

Це підтвердила сама інспектор, чий підпис стоїть на сертифікаті.

Проте, суд відмовився заарештовувати майно, вважаючи, що будівля не є речовим доказом злочину.

Крім того, будівля знаходиться практично  в центрі міста, ця історія цікава ще й тим, що ТОВ”Центральний парк” належить… члену Новомосковського виконавчого комітету Володимиру Бобрику. Він, у свою чергу, працює директором в”Новомосковському РВП ” агротехсервіс”, яким володіє Вадим Нестеренко- народний депутат України.

Сам же Володимир Бобик, житель Піщанки, в 2015 році балотувався до Новомосковської міської ради від БПП, але не пройшов. Проте, нинішні керманичі Новомосковська своїх не кидають- Бобика після виборів виключно до складу виконкому міської ради, І зараз дружна команда членів виконкому ділить бюджетні гроші, як Попандопуло  награбоване майно у відомій комедії.

Але повернімося  до будівлі в центрі Дніпра. Вона належала ВАТ”Дніпромлин”, Яке ще в 2009 році було визнане банкрутом.

 Що цікаво, у 2013 році Фонд держмайна судився з Дніпропетровською міськрадою з приводу іншої будівлі, що раніше належала”Дніпромлину” на вулиці Свєтлова,20. З постанови господарського суду випливає, що ці приміщення на той момент належали ТОВ”Доко”. Цікаво, що ця фірма зареєстрована за тією ж адресою- Княгині Ольги 10\14. А це підприємство, в свою чергу належить  Валерію Бикову, який також є співзасновником компаній Вадима Нестеренка, вищезгаданого парламентарія від Новомосковська.

В законності оформлення будівлі буде розбиратися Бабушкінський суд. Якщо провину власників”Центрального парку” доведуть, то за  законом їм загрожує звинувачення в підробці документів, яке тягне за собою позбавлення волі до трьох років. Хоча, судячи з історії будівлі на вулиці Княгині Ольги 10\14, питання вирішється зовсім не скоро і на поліцію чекає багато роботи.

Тісна зв’язка Нестеренко- Бобик  працює результативно. У червні” Новомосковська правда” писала про те, як комунальне підприємство”НККП” через систему прозоро закупило бензин і дизельне пальне для автомобілів. Тендер розіграли між собою два учасники-  Новомосковске РВП” агротехсервіс” і ТОВ” Фармфорвард”.  Тендерний комітет КП”НККП” переможцем визнав” агротехсервіс”. На перший погляд, начебто нічого особливого у цій новині немає. Але власник” агротехсервісу”- Вадим Нестеренко, директор- Володимир Бобик. ТОВ”Фармфорвард” теж у цій хитрій схемі- не” ліва” фірма, бо її директором працює Володимир Фінько- депутат Новомосковської міської Ради від Опозиційного блоку, учасник сесій на хлібозаводі №11  нардепа Нестеренка.

 

Володимир Фінько- депутат Новомосковської міської Ради від Опозиційного блоку

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???»?°?????????? ???????????? ????????????????????????

Та й директором КП”НККП” працює племінник першого зама Мера(корупціонера Карачевцева Ю.).   Пивоваров Сергій

Всі свої…

 

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???????????°?????? ???µ?????µ?? ????????????????????????

 

А скільки ще подібних витрат з міського бюджету проходить повз увагу громадськості! З усього вид­но – кожен член виконкому, кожен депутат, що входить до негласної аграрної «коаліції», отримує своє за слухняність. В результаті міська казна спустошується, її не вистачає ні на ремонт водоводу, ні на утеплення будинків, ні на ремонт доріг, ні на створення нових робочих місць. Отак і живемо. Зате радіємо, що на центральній площі відкриють красивий фонтан – і заживемо краще!

 

Вадим Червоноштан

 

 

 

 

 

 

P\S ШАНОВНІ НОВОМОСКОВЦІ ВИ ЩЕ ЧЕКАЄТЕ ПОКРАЩЕННЯ ВІД ЦІЄЇ ГОП-КОМПАНІІ ПРИ ВЛАДІ?