У Новомосковську гребуть під себе по- чорному, або хто такий Олександр Іванов?

Хто виконує обов’язки за відсутнього керівника? Дивне запитання, скажете ви- звичайно ж, заступник. А якщо в штаті заступник не передбачений,то найбільше підготовлений член трудового колективу.

Але це скрізь так, крім Новомосковського виконкому.

На сайті міської ради з’явився проект рішення ради” про затвердження розпорядження в.о міського голови від 02.04.2018 року.№162-к” про звільнення з посади Ляшок В.М.” Це заступник міського голови з соціальних питань. Цікаво, що власне самого розпорядження на сайті досі немає, тому про причини зміни” коней на переправі” нічого невідомо. Не пролив світло на це питання і сам Валерій Ляшок, заявивши, що звільнився за власним бажанням. Це щось новеньке…

                                  Ляшок В.М

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?»???????? ???°?»?µ?????? ????????????????????????

 

 

Але критична ситуація з рейтингом діючої у Новомосковську влади вимальовує зовсім інші причини. Діяння наших маріонетковий депутатів чотирьох фракцій (БПП,ЗЕЛЕНІ,РПЛ,ВІДРОДЖЕННЯ, на чолі з Опозиційним блоком), сприяли стрімкому падінню рейтингів цих партій, свідоцтвом чому- результати останніх виборів в ОТГ.

Головні зусилля у здійсненні адміністративного тиску на виборців чинна влада завжди направляла і направляє на працівників бюджетної сфери- їх за непослух можна позбавити премії, обмежити фінансування установ, та навіть звільнити. Фактично всі бюджетники працюють у соціальній сфері- це вчителі, лікарі, працівники культури, закладів соціального захисту населення.

Хто може найкраще справитися з агітацією і пропагандою серед бюджетників? Ну звичайно ж, партієць від діючої влади. І його швидко знайшли- Олександр Іванов, пенсіонер, який навіть не працює у виконкомі. A безпартійного Валерія Ляшка замінили, бо він єдиний відрізнявся від інших заступників мера відсутністю політичної заангажованості. Іншими словами, не зовсім вписувався у вовчу зграю.

 

Олександр Іванов

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????°?????? ???»?µ?????°?????? ????????????????????????

Олександр Іванов- у минулому командир загону залізничників з Кулебівки, колишній голова міської організації партії регіонів( передав головування Вадиму Нестеренкові), нинішній голова міської організації Опозиційного блоку, керівник міського виборчого штабу Вадима Нестеренка на виборах до Верховної Ради 2014 року, у 2015 році балотувався в депутати Новомосковської міської ради від опоблоку, але не був обраний.

 

    ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???µ?????µ???µ?????? ???°?????? ????????????????????????

Вже більше місяця Іванов виконує обов’язки заступника міського голови. З яких підстав- не зрозуміло. Адже прийняття на роботу заступників мера здійснюється за поданням міського голови (ЯКОГО Й ДОСІ НЕМАЄ)   шляхом затвердження на сесії. Та сесії ніхто не чекав, А Іванов у статусі” ніхто” кинувся піднімати рейтинг своєї партії- почав збирати колективи шкіл, та ще й разом з батьками учнів, для ознайомлення зі своєю біографією і для проповідей про видатні заслуги його партії в розвитку міста. Чим немало повесилив учасників зібрань. Особливо по кілька разів підкреслюючи особистий внесок у розквіт Новомосковська двох осіб- Вадима Нестеренка і Олексія Фредіна (новоспеченний мессія Новомосковська). За його словами, це злагоджена команда, яка працює на благо міста.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????µ???????? ?°?»?µ?????µ?? ????????????????????????

 

Вадим Нестеренко

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???µ?????µ???µ?????? ???°?????? ????????????????????????

 

 

(НОВОСПЕЧЕНИЙ МЕСІЯ І СПАСИТЕЛЬ Новомосковська)    А ОТ І Я -ВАШ МЕСІЯ!

Олексій Фрейдін

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????µ???????? ?°?»?µ?????µ?? ????????????????????????

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????µ???????? ?°?»?µ?????µ?? ????????????????????????

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????µ???????? ?°?»?µ?????µ?? ????????????????????????        ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????µ???????? ?°?»?µ?????µ?? ????????????????????????

Батьки обурені: навіщо їх збирали, адже ці сходки мало стосуються процесу навчання і виховання дітей. У кожній школі Іванов обіцяв піклуватися про заклади освіти і збільшити їх фінансування, бо саме Фредін є головою бюджетної депутатської комісії, а він- представник опоблоку.

За” піклування” злагоджена команда взялася одразу: на сайті міської ради з’явилися проекти рішень про закриття з 31 травня інтернатного відділення СЗШ №7 зі звільненням педагогів і ліквідацію міжшкільного навчально-виробничого комбінату, що функціонував на базі колегіуму № 11 і був основою трудової підготовки учнів.

Як і обіцяли керманичі Партії Регіонів і опоблоку,” покращення вже сьогодні” почалося…

За таких критичних для влади обставин не викличе великого здивування те, що поступово усі керівні посади в місті займуть не професіонали своєї справи, а партійці або ще вірогідніше- близькі друзі чи родичі керівників міста, як це вже є з племінником першого зама міського голови- корупціонера Юрія Караченцева- начальником КП “НККП” Сергієм Пивоваровим.