“Блок Наперсточников президента”-БПП, відкликав кандидатуру М. Мазниці на посаду Голови Піщанської ОТГ.(ВІДЕО)

Сьогодні стало відомо, що “Блок Наперсточников президента” відкликав кандидатуру Миколи Мазниці на посаду Голови Піщанської ОТГ, що висунута ним же самим на нещодавніх партійних зборах. Оскільки реєстрація кандидатів закінчена, діючий голова Піщанки Микола Мазниця вже не буде в змозі піти самовисуванцем.
В черговий раз нам пропонують оцінити “красоту ігри”, де мешканців та всіх хто повірив президентській політичній силі (яка в Новомосковському району знаходиться під контролем агроолігарха Вадима Нестеренка) знову “розвели як котят”.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???µ?????µ???µ?????? ???°?????? ????????????????????????          ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???µ?????µ???µ?????? ???°?????? ????????????????????????

Формально Микола Мазниця ще є кандидатом – подання від БПП повинна розглянути Піщанська сільська виборча комісія, яка всупереч закону “Про місцеві вибори” сьогодні не працює з невідомих причин. Але про те, що відповідне рішення буде прийнято, немає ніяких сумнівів. Адже вчора в вечорі, за поданням партій Народний фронт та Блок Петра Порошенко “Солідарність” були ініційовані зміни у складі виборчої комісії, які призвели до того, що чисельність підконтрольних Вадиму Нестеренко членів комісії збільшилась до 11, здобувши більшість, яка може приймати будь які рішення.

Шахрайство з комісіями, махінації з бюлетнями, невизнання виборів, каруселі, мертві душі – вже зрозуміло що ці застарілі виборчі технології минулого століття давно не відповідають вимогам часу та демократичним нормам, а служать інструментом для маніпуляцій та фальсифікацій на користь місцевим можновладцям. Все це давно можна було б вирішити за допомоги електронного голосування.

Але не буде ніяких змін, допоки їх не вимагатиме народ…

ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ!!!

Фото Горожанина Новомосковски.

 

Фото Горожанина Новомосковски.

 

А ЦЕ ЯК ВСЕ ЗАКІНЧИЛОСЬ!!!

ЦЕ ЩЕ ОДИН УРОК УСІМ, ХТО ЗАБАЖАЄ МАТИ СПРАВИ З БПП ТА ОСОБИСТО З НЕСТЕРЕНКО В.

 

 

 

 

P\S    І ні, “телеграми Гройсману” не допоможуть. Вам це ще в школі розказували.