Луценко та його дружина є злодіями – Саакашвілі

Юрій Луценко був лише декілька років міністром, але має велетенський дім. А моя дружина, яка походить з багатої сім’ї і має кілька освіт, у сто разів бідніша від дружини Луценка.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 13:00–15:00 та 17:00–19:00 на телеканалі ZIK) заявив третій президент Грузії, лідер Руху нових сил Міхеїл Саакашвілі.

«Я думав, звідки прийшла ця історія. Чому мій дім обшукували по краматорській справі? До чого тут гроші Курченка та Януковича? А виявилось, що тут причетний прокурор АТО Кулик, який є злочинцем і крадієм. НАБУ звинуватило його у збагаченні і Луценко його прикрив. Це був перший злочин Генпрокурора», – відзначив пан Саакашвілі.

За словами гостя програми, Луценко був міністром внутрішніх справ лише кілька років. Натомість він сам був на посаді президента Грузії набагато довше. Проте чомусь в Луценка є дім на 1000 квадратних метрів.

«Чомусь у мене є лиш десята частина такого дому? Чомусь у нього є дружина-мультимільйонерка, а моя, яка походить з достатньо багатої голландської сім’ї, в 100 раз бідніша за Ірину Луценко – жінку третього тисячоліття.

Моя жінка закінчила декілька вишів, і набагато освіченіша від пані Луценко. У мене вдома всі є докторами наук, або професорами, але вони за все життя не розбагатіли», – переконаний політик.

https://youtu.be/sicnx78s1Bo

 

 

 

 

 

 

 

https://zik.ua/news/2018/01/11/miheil_saakashvili_moya_druzhyna_v_sto_raziv_bidnisha_za_druzhynu_lutsenka_1243355