Незаконна ухвала суду скасована! Шо наступне командарезніченко?

Незаконна ухвала суду скасована!   В минулий четвер 16.11.2017 Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд скасував незаконну ухвалу, яку виніс суддя Кононенко (Дніпропетровського окружного адміністративного суду) за позовом знаменівського тракториста Шевцова проти Дніпропетровської обладміністрації, якою фактично заборонив ОДА розглядати будь-яке рішення Знаменівської сільради (!), заблокувавши створення Піщанської об’єднаної громади!

Нагадаємо, що це вже другий замовний позов від працівників фермерського господарства нардепа БПП Вадима Нестеренко, яким намагаються припинити створення Піщанської ОТГ.

Фото Пiщанка - наше село.

На розгляд справи жодного разу не з’явились ані представники сторін (ОДА та Шевцова), ані сам тракторист, у зв’язку з чим суд перейшов до закритого судового провадження, позбавивши громадськість та безпосередньо орган місцевого самоврядування (Знаменівську сільраду) приймати участь у засіданнях та відстоювати свої права.

Цікаву позицію зайняла Дніпропетровська обладміністрація, представники якої постійно стверджують, що не чинять перешкоди створенню Піщанської ОТГ: вони не тільки не оскаржили незаконної Ухвали, та жодного разу не з’явились до судового засідання. На розгляд апеляційної скарги від ОДА надійшло клопотання, у якому обладміністрація просить суд перенести розгляд справи у зв’язку з тим, що вони не встигли ознайомитись з матеріалами та надати свої заперечення. ЗАПЕРЕЧЕННЯ, Остапе!
Тракторист забороняє ОДА виконувати закон про децентралізацію, а ОДА, замість того, щоб оскаржувати такі дії та підтримувати громади, ще має наміри заперечувати проти скасування незаконних ухвал!

 

Ну і хто не створює перешкоди? ГАНЬБА!

А на суддів, які винесли незаконні ухвали – Кононенко (Дніпропетровського окружного адміністративного суду) та Женеску (Бабушкінського суду м. Дніпро) готуються подання до дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя. Такі люди не можуть бути суддями!

На цьому тижні документи про створення Піщанської ОТГ будуть подані вшосте!

Що наступне, #командарезниченко?

Піщанській об’єднаній громаді бути! МИ НЕ ЗУПИНИМОСЬ!

Фото Пiщанка - наше село.
Фото Пiщанка - наше село.
Фото Пiщанка - наше село.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/pishanka/posts/384683451965841