Як жителів Новомосковська спонукають переходити на автономку

Виконком підвищить тарифи на опалення. У Новомосковську планується зростання тарифів на опалення. Як зазначено на сайті КП” Новомосковськтеплоенерго”, це необхідно для забезпечення стабільного теплопостачання та покращення якості послуг.

 Тариф збільшиться на 6- 7%.

Завдяки цьому КП” Новомосковськтеплоенерго” зможе стабільно та беззбитково працювати, забезпечувати населення міста якісними послугами.

 Рішення про підвищення тарифів  мусить погодити міськвиконком.

 Як зазначається на сайті “Аналітика, супровід, консалтинг реформ” Teplo.gov.ua, тариф на опалення формує не Уряд, а міста- комунальні підприємства- постачальники на основі розрахунків, погоджених з органами місцевого самоврядування.

 

 Ось цим людям новомосковці  зобов’язанні  підвищенням тарифів на тепло!

Картинки по запросу фото заседание исполкома новомосковск

 

Картинки по запросу фото заседание исполкома новомосковск

Тарифи на тепло в регіонах України, на відміну від ціни на газ, суттєво різняться. Все залежить від ефективності котельних систем у конкретному місті, стану мереж і рівень втрат на них. Міська Влада напряму може впливати на рівень ефективності котелень і може домогтися зниження тарифів, модернізуючи  комунальну інфраструктуру.

Після запровадження фінансової децентралізації на місцях з’явилися значні ресурси. Бюджети розвитку багатьох українських міст з 2014 року зросли практично вдвічі.  Це дає змогу органам місцевого самоврядування не тримати гроші в “кишенях”, а допомагати людям утеплюватися до зими, модернізувати інфраструктуру комунального господарства, щоб було менше аварій на теплотрасах, утеплювати школи, садочки, лікарні, житлові будинки.

З досвіду українських міст видно, що за рахунок комплексної термомодернізації об’єм споживання тепла в будинках можна скоротити до 70%.

 

 

P/S ПИТАННЯ ДО НОВОМОСКОВЦІВ, ЧИ МОЖЕ ЦЯ ТАК БИ МОВИТИ ВЛАДА, ВЗАГАЛІ РОБИТИ ЩОСЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ?