Активісти готують гарячу зустріч Вілкулу !

Патріоти, учасники Революції Гідності та ветерани Україно-російської війни мають намір 13 лютого прийти на зустріч народного депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула з працівниками Державного підприємства «Південмаш», заплановану на 17 годину в БК Машинобудівників (вул. Робоча 166-а)

Активісти готують гарячу зустріч Вілкулу

Про це на своїй сторінці написав відомий у Дніпрі активіст, лідер ГО «Січ-Дніпро» Кирило Дороленко.

              «Дуже символічно, що напередодні річниці Небесної сотні, до нас з гастролями вирішив заїхати Вілкул. І це вже не підспівування російському флешмобу на залізничному вокзалі, а планомірна робота по дискредитації Революції Гідності, закону про декомунізацію та озвучування проросійських тез на широкий загал», – обурений активністю криворізького політика, що останнім часом щедро сипле антиукраїнськими заявами, Дороленко.

Як відзначає громадський активіст, останнім часом в Дніпрі дуже сильно активізувалися антиукраїнські сили, які постійно намагаються мобілізувати своїх прихильників.

            «А якщо ви про слідкуєте за висловлюваннями Вілкула, то помітили, що вони дуже сильно резонують з тезами поціновувачів руського міру. Вілкул в своїх виступах постійно за вуха притягує до економічних питань події на майдані, перейменування вулиць та міст, а зараз знову по сценарію весни 2014 року піднімає мовне питання, намагаючись внести розкол в суспільство. Звісно, він шукає максимально вразливу аудиторію, яка найбільше потерпає від економіки воюючої країни, для того,аби використати її в своїх власних реваншистських цілях». – пише Кирило Дороленко.

           Логічно, що на зустріч з працівниками колись найпотужнішого державного підприємства регіону, розваленого в часи президентства Януковича і губернаторства самого Вілкула, жодного з патріотів чи захисників країни не запрошено.

          «Пропоную йому таку нечемність по відношенню до учасників Революції гідності та Україно-російської війни пробачити і прийти без запрошення!», – закликав усіх небайдужих громадян Дороленко.

 

Олекса ВАЛАХ

 

 

 

 

http://dniprograd.org/2017/02/12/aktivisti-gotuyut-garyachu-zustrich-vilkulu_53936?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook