Розвідка США може надати докази злочинів Пашинського!!

Генерал української розвідки впевнений, що спецслужби США мають велике досьє на нардепа Пашинського.

Минулого тижня американський інвестор, член Республіканської партії США Ігор Бойкоповідомив, що його однопартійці запевнили – адміністрація Дональда Трампа відреагує на захоплення кондитерської фабрики Бойка в Україні нардепом Сергієм Пашинським. Нагадаємо, розбійний напад та захоплення Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” стався наприкінці 2015 року.

UA1 вирішив дізнатися, наскільки реальною є можливість впливу адміністрації президента США на українського депутата. Ситуацію прокоментував засновник української військової розвідки, генерал СБУ Олександр Скіпальський.

На його думку, спецслужби США мають велике досьє на кожного українського політика. Тим більше – в умовах збройного конфлікту між Україною і Росією, наданням США військової допомоги ЗСУ, американці в обов’язковому порядку  моніторили все, що пов’язано з головою Комітету Верховної Ради з оборони Пашинським.

“Це зона національної безпеки США та їх геополітичних інтересів. Думаю, що в умовах військового конфлікту спецслужби США ретельно спостерігали за діяльністю багатьох українських політиків. Тим більше, за діяльністю Пашинського – голови комітету ВР з оборони. З тими надсучасними інформаційними можливостями їм відомо, як готувалися і здійснювались рейдерські захоплення, в тому числі й Житомирської фабрики. США може контролювати всі телефонні розмови у світі, всі повідомлення в Skype, Viber”, – каже Скіпальський.

На думку генерала розвідки, американці добре знають всіх учасників захоплення, організаторів і виконавців. У разі відповідного рішення адміністрації президента США всі ці докази буде передано до НАБУ. Тим більше, що цей орган створений і фінансується за підтримки уряду США. Скіпальский в коментарі для UA1 зазначає, що республіканці дуже послідовні в питаннях захисту американських інтересів та американського бізнесу.

“Я думаю, Держдеп США зможе проконтролювати, щоб українське НАБУ довело розслідування до суду. Крім того, у розвідки США також можуть бути матеріали про участь Пашинського в корупційних діях у сфері оборони. Адже саме США надає Україні найбільшу військову допомогу. Тому вони уважно слідкують, як і куди розподіляють ці ресурси”, – переконаний генерал. 

 

 

 

http://ua1.com.ua/politics/rozvidka-ssha-mozhe-nadati-dokazi-zlochiniv-pashinskogo-25588.html