В Новомосковську з’явився «СМОТРЯЩИЙ»? (ФОТО,ВИДЕО)

«Смотрящий» так можна назвати людину, яка є речником Ігоря Коломойського та приїхала брати участь у засіданні Новомосковської міської ради шостого скликання. Який перед засіданням провів зустріч с представниками Партії регіонів та комуністами, його прізвище Салкоч.Після, як кажуть, наради з комуністами та регіоналами, Олексій Салкоч, приймав участь у засіданні, люб’язно розмовляючи с депутатом Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Сергієм Рєзніком, який, до речі, є членом політради ПР, та заступником керівника міської ПР.

В кінці засідання міськради слово взяв депутат Олександр Шаркун. В силу обставин він не зміг довести присутнім у сесійній залі, що він хотів сказати, після чого на трибуну вийшов Олексій Салкоч, та довів присутнім думку Шаркуна.
В ході доповіді Олексій Салкоч, сказав присутнім депутатам, що він знає все про всіх, та що кожен з присутніх буде сидіти за гратами, як це практикується у м. Дніпропетровськ. Натякаючи на те, що депутати повинні прийняти його пропозицію та створити депутатську комісію. Після чого Салкоч, не зважаючи на те, що на засіданні був присутній міський голова Сергій Мороз, який є головуючим, поставив питання про створення комісії на голосування, порушуючи діюче законодавство та регламент Новомосковської міської ради.

Вважаємо, що Президент Петро Порошенко подивиться це відео та зробить висновки відносно керівника Дніпропетровської області та «смотрящих», які дуже часто з’являються на Дніпропетровщині.

Місто на САМАРІ

DSC_0086 DSC_0108 DSC_0120