Если бы на Майдане мы знали, благодаря кому окажемся в нынешнем положении, повесили бы Порошенко и Яценюка за яйца, – Мочанов

Активісти на Євромайдані спочатку поставили неправильну мету – прибрати Януковича. Це був перший крок, але аж ніяк не головна мета протесту.

Через два роки після Майдану “феодалізм” в Україні лише посилився. Про це виданню Гордон розповів український волонтер, блогер і автогонщик Олексій Мочанов, зазначають Патріоти України.

“Проблема Майдану була в тому, що активісти спочатку поставили неправильну мету – прибрати Януковича. Це перший крок, але ніяк не головна мета протесту.

У підсумку як тільки пахан звалив, люди розслабилися, не повіривши, що все-таки змогли викорчувати таку гидоту. У цей час інші, які набили руку в підкилимних політичних іграх, вже розподіляли міністерські портфелі і депутатські місця”, – сказав Мочанов.

Блогер наполягає, що через два роки після перемоги Майдану “феодальна система в країні лише посилилася”.

“На Майдані було дві категорії людей: одних не влаштовувала система, а інших – що в цій системі немає їх прізвищ. Перші, зваливши Януковича, зупинилися, тому що у них не було готового плану подальших дій.

Зате другі чудово скористалися результатами революції. На жаль, при Порошенкові феодальна система в країні лише посилилася.

Але якби два роки тому ми на Майдані знали, завдяки кому опинимося в нинішньому становищі, повісили б Порошенка і Яценюка за яйця на ліхтарних стовпах”, – заявив Мочанов.

Волонтер наполягає, що замість третього Майдану в Україні почнуться локальні протести, погасити які владі буде дуже важко.

“Не думаю, що зараз можливий третій Майдан, навпаки: будуть тисячі локальних протестів по всій країні. Люди будуть збиратися біля кожного суду, прокуратури, мєнтовки, місцевих рад, і у влади не вистачить суперполків, щоб погасити протест.

Треба до кожного донести: Конституція – це не просто державне свято, коли можна побухати, а написаний кров’ю суспільний договір, порушення якого загрожує дуже серйозними наслідками”, – зазначив Мочанов.

Джерело : Патріоти України