“Світ врятує краса та масові розстріли” – переконана дочка регіонала. Інший “мажор” вважає себе “елітою дворянських кровей” (фото)

Діти – це зазвичай відображення батьків. А діти депутатів – це взагалі окремий прошарок населення, який заслуговує на увагу.

І не лише тому, що вони вчаться у Швейцарії, відпочивають в екзотичних країнах, носять годинники за кілька тисяч доларів та полюбляють фотографуватися зі зброєю.

А ще й тому, що завдяки владі батьків, їм дозволено набагато більше, ніж звичайним підліткам.

Тиждень.ua” назбирав світлин зі сторінок дітей регіоналів у соцмережах, з яких видно, чим займаються депутатські нащадки.

Молодший син депутат Антона Пригодського, якого назвали на честь батька, своїми рідними містами вважає Київ, Макіївку та швейцарський Санкт-Галлен.

Антон Пригодський-молодший вчиться у Швейцарії

Там 16-річний хлопець не тільки п’є горілку, але й навчається у школі-інтернаті “Institut auf dem Rosenberg”. Вартість навчання в інтернаті – від 75 тисяч швейцарських франків (понад 80 тисяч доларів) на рік.

Батько 16-річної Яни – депутат-регіонал Віталій Борт, голова підкомітету з питань трубопровідного транспорту. Дівчина любить журнал “Vogue” та реп.

Дочка Борта відпочиває в екзотичних країнах

Обраний по виборчому округу №24 Яків Безбах має сина Валерія. Улюблена пісня 33-річного Валери (це – єдиний аудіозапис, який він додав на свою сторінку у соціальній мережі) починається зі слів “На охоте пацаны, чисто на охоте!”.

Валера Безбах полюбляє “круті” пісні та гламурних дівчат

13-річна Поліна Щербань, донька Артема Щербаня, любить мистецтво та рідний Донецьк.

Поліна Щербань захоплюється мистецтвом

29-річна Олена Мироненко, донька Михайла Мироненкапереконана: “Світ врятує краса та масові розстріли”.

Олена Мироненко за масові розстріли

Дівчина полюбляє відпочивати у Мексиці та фотографуватись лежачи на траві.

Міністр економічного розвитку та торгівлі Ігор Прасоловмає доньку Христину 1989-го року народження та сина Дмитра 1999-го року народження. Маленький Дмитро на своїй сторінці вітає друзів з Днем шахтаря та обожнює однойменний футбольний клуб.

 Дмитро Прасолов вболіває за “Шахтар”

Тато 14-річного Вови Гапунича – депутат одеської міськради, директор КП “Парксервіс”. На своїй сторінці син регіонала залюбки демонструє численні годинники, подаровані татком. Один з них – марки Ulysse Nardin – має зовсім недитячу ціну. Вартість годинників з серії Marine коливається від 8 до 20 з гаком тисяч доларів.

 Вова Гапунич хизується дорогим годинником…
…Та зброєю

Радник Миколи Азарова Володимир Макєєнко має трьох дітей. Його старший син, Володимир Володимирович 1992-го року народження, навчається у Швейцарії. Точніше, у женевському Webster University.

Рік навчання там коштує щонайменше 34 тисяч швейцарських франків (36,5 тисяч доларів).

Володимир Макєєнко-молодший п’є, скоріше за все, віскі та вчиться у Швейцарії

Олексій Клімов, середній син Леоніда Клімова, колишнього пожежника з Макіївки який сьогодні став головою підкомітету з питань грошово-кредитної політики, вчиться в Університеті імені Шевченка. Він любить Леся Подерв’янського, козаків та українське Поділля.

Олексій Клімов чи-то рокер, чи-то байкер
 Ну і мисливець

Cин регіонала Олега Царьова Максим 1995-го року народження вважає себе “елітою дворянських кровей”, про що не забув написати на власній сторінці у соцмережі.

Максим Царьов – уособлення “еліти дворянських кровей”

Старший син 41-го номеру Партії регіонів Андрія Селіварова називає себе просто – Дімон. Дімон полюбляє спортивні костюми і навряд чи забажає коли-небудь вчитись у Швейцарії.

Дімон Селіваров, схоже, фанат спорту та зброї

Фото з соцмереж взяті на сайті “Тиждень.ua

Источник : expres.ua