Кличко та лідери “Батьківщини” і “Свободи” закликали киян не бути байдужи (ВІДЕО)

Віталій Кличко, голова фракції «Удар»:

-Якщо вам не байдужі процеси, які проходять в столиці, якщо ми, кияни, впевнені в тому, що можемо змінити ситуацію – приєднуйтеся до акції завтра біля Верховної Ради. Ми впевнені в тому, що ми можемо врятувати самоврядування. Ми можемо врятувати наше славне місто – столицю України. І я впевнений, що разом ми зможемо досягти того, що Київ буде справжньою європейською столицею, в якій кожен киянин буде жити комфортно.

Олег Тягнибок, голова фракції ВО «Свобода»:

-Шановне товариство, мешканці столиці! Банда, яка сьогодні знаходиться при владі на печерських пагорбах, забирає в нас надважливі речі. Вони нищать парламентаризм, вони вже майже повністю хочуть зруйнувати місцеве самоврядування. Але ми повинні боротися. Ми повинні відстояти священне право обирати і бути обраними. Я переконаний, що Київ може мати нормальну, достойну, справедливу владу, яка буде успішно керувати на благо громади.
Отож приєднуйся, шановний киянине, до акції опозиції, яка буде проходити завтра о 10 годині ранку під Верховною Радою. А також ми запрошуємо вас приєднуватись до усіх тих заходів, які будуть організовувати опозиційні сили, а також активна громадськість заради збереження місцевого самоврядування в столиці. Ми, парламентська опозиція, зробимо максимум, що від нас буде залежати, у Верховній Раді. Але ми потребуємо вас на вулицях заради підтримки і заради нашої спільної перемоги.

Арсеній Яценюк, голова фракції «Батьківщина»:

-Дорогі кияни! У кожного міста повинен бути мер, тим більше в української столиці. Мер, який турбується про громаду. Мер, який думає, як відремонтувати школи і лікарні, як забезпечити наших дітей дитячими садками, як, в кінці кінців, прибрати сніг із вулиці. Ми хочемо, щоб в Києві був мер, обраний київською громадою: наш мер.
Прийдіть, будь ласка, на акцію. Адже це не політична акція – це акція київської громади в боротьбі за право бути господарями в своєму місті. 10 година, Верховна Рада. Наш Київ. Наш мер.