Бійка у Дніпропетровську 8 травня (ВІДЕО,ФОТО)

 

На вищенаведеному зображенні ви бачите жахливий прояв фашизму.
Так так, це не описка, саме фашизму! Принаймні так називали це люди(або нелюді) з радянськими прапорами, які спровокували бійку в центрі Дніпропетровська.

8 травня в центрі міста зібрались представники громадських організацій для вшанування пам’яті жертв другої світової.
Було близько 100-150 людей, в тому числі жінки та пенсіонери.
Брали участь представники різних партій і організацій, проте акція була аполітична, тільки українські прапори і плакати з от таким от “жахливим, фашистським” змістом.





Не встигла колона ступити пару кроків, як на неї відразу ж напала група в 20 чоловіків спортивної зовнішності, які спочатку кидалися пляшками, а потім почали бити учасників пам’ятної ходи. 

Відео одного з учасників ходи

 

 

 

Відео з сайту Радіо Свободи
http://www.radiosvoboda.org/media/video/24980624.html

Відео з сайту ТСН
http://tsn.ua/ukrayina/pominalna-hoda-v-dnipropetrovsku-pererosla-v-masovu-biyku-293512.html

Не боялись бити навіть представників міліції, як видно на відео. До речі, міліції як на диво було досить мало, бо зазвичай на акціях опозиції міліції не менше десятка, а тут поряд було всього 3-4 міліціянта.

Міліція з’явилась вже коли все почалося і то знов ж таки бездіяла і не затримала жодного з нападників. 

Побачивши, що міліція все таки почала підтягуватися нападники втекли. 

Попри те, що дехто з нападників таки отримав по морді, треба визнати що перевага була на боці бандитів, які до речі не цуралися бити літніх людей. Я сам бачив як один з качків вдарив стару, сиву людину по обличчю.

Зірвати акцію їм не вдалося і хода продовжилась. Хода була до одного з парків міста де були поховані солдати загиблі у другій світовій.
Проте на цьому все не скінчилось. Надалі стало відомо, що в тому парку число нападників потроїлось і вони готуються до нової бійки.
Але на щастя другої бійки не сталось бо для охорони акції зігнали цілу роту міліції. 

Треба відмітити, що другого разу міліція спрацювала нормально і не дала відбутися бійці, пару нападників навіть затримали (хоча можливо лише для вигляду)

Закінчили акцію молитвою за загиблих в оточенні міліції і під крики бандитів:”Фашисти”.






Раджу подивитись це відео на 10й хвилині, це виступає дисидент людина яка була за часів СРСР  репресована, на його слова що поки кояться такі провокації ми не збудуємо нічого нормального і про те що треба щось робити, бандити почали свистіти і кричати “фашисти”.

 

Тож якщо ти хочеш жити в Україні, хочеш щоб це була розвинена держава то ти фашист. Йдеш з українським державним прапором фашист. Наче якийсь дурний сон.

Я ще міг би зрозуміти якби там були прапори УПА, портрети Бандери, гучні націоналістичні лозунги у поминальні дні. Але ж вийшли українці в українському місті з українськими прапорами пом’янути українців загиблих у другій світовій! Всіх українців в тому числі і червоноармійців! Йшли мовчки без лозунгів!
Якщо захочеш не придовбаешся, та навіть більше саме так і потрібно приміряти країну! Вшановувати всіх загиблих під національними прапорами і буде щастя. А хто хоче нехай йде бухає за пабєду.

Так що ж це за нелюді що вирішили вчинити таку ганебну акцію?
Якщо уважно придивитись то можна побачити, що серед нападників десь половина саме такої зовнішності:

Неукраїнці! І вони ще нас повчають кого нам і як вшановувати і сміють називати фашистами!

Далі ще цікавіше:



Даніїл Волович Виконавчий директор федерації дзюдо України:


Ви знайшли його на фото вище?

Він також очолює Дніпропетровський клуб дзюдо Тайфун, переконатись в цьому а також знайти обличчя дуже схожі на обличчя нападників можна на їх сайті.

Ось фото з місця події:


А ось фото з сайту:


І найголовніше – організатор:


Це Іван Ступак. Президент федерації дзюдо України.
А також народний депутат від ПР, що пройшов у Дніпрі по мажоритарці.
Працював на керівних посадах у міліції, подейкують, що тримає півміста та має карманні банди для вирішення різного роду питань. Судячи з усього останнє є правдою.

Треба також відмітити, що ще в 2012 році на виборах Свобода зустрічалась з протидією в агітації з боку людей спортивної зовнішності і кавказької національності.

Тож очевидним є, що бійка 8 травня справа рук саме ПР. 
Останнім часом я помічаю, що застосування бойовиків зі спортивних клубів стає однією з основних візиток ПР. бойовий клуб “Оплот” у Харкові, що влаштовує напади на опозицію, та виставки про звірства УПА.
клуб “Білий лотос” в Черкасах, що нападає на учасників мітингів у футболках “бий жидів”.

Тут же згадаю напад на Свободу в Одесі в 2008 банди Маркова, при повній бездії міліції, для тих хто забув чи не знає ось це відео, перегляньте і зрозумійте хто у владі і що таке сьогоднішня Україна. Примирення чи перемови з цими виродками попросту не можливі.

 

 

Який з цього всього висновок? 
Я тут неоднократно казав, що держави Україна по суті нема, є якесь таке модифіковане УССР, тобто окупація продовжується. В цьому саме і є причини кризи і економічного занепаду.
Якщо українець в своєму місті не може вийти з державним прапором і провести свою акцію, що це як не окупація?
Якщо нападників не затримують, а міліція робить вигляд що не може знайти хто це, що це як не окупація?
Якщо на українців серед біла дня безкарно нападають хачі і виродки під радянськими прапорами, хіба це вільна Україна?!

Тож оці всі балачки і писанина про те що можна і з цими людьми щось будувати, домовлятись, примиритись…. Це все маячня. Не збудуєш з п’ятою колоною нічого, 20 втрачених років тому підтвердження.
Всім цим нелюдям тільки люстрація, суд, і тюрма з конфіскацією майна.

Джерело : http://blogs.korrespondent.net