В Новомосковську, 38-річний чоловік погрожував своїм родичам бойовою гранатою (ВІДЕО)

Сімейна сварка ледве не закінчилась трагедією.
В Новомосковську, як повідомляють правоохоронці на сайті, 38-річний чоловік погрожував своїм родичам бойовою гранатою Ф-1.
Все сталось під час сімейного конфлікту, про це співробітникам КОРДу розповіла донька неадекватного чоловіка, яка і викликала поліцію.
За її словами, батько наказав всім вийти з будинку, коли схопився за гранату, та погрожував вирвати з неї чеку.
Поліцейські разом з спецпідрозділом КОРД оточили місце події, та прийняли рішення розпочати перемовини з агресивно налаштованим чоловіком.
На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят
Нет описания фото.
Їм вдалося налагодити контакт, а спецпризначенець під позивним «опер» вмовив чоловіка передати вибухонебезпечний предмет.
Коли агресор пішов на контакт із правоохоронцями, в ситуацію втрутилися вибухотехніки. Вони знешкодили гранату, привівши її в безпечний стан, та передали слідчо-оперативній групі.
«Окрім гранати «Ф-1» та запалу, з будинку правоохоронці вилучили набої калібру 7.62 мм. Всі речові докази направили для проведення експертизи. Чоловіка затримали у порядку ст.208 КПК України».
Наразі мешканцю Новомосковська загрожує позбавлення волі строком від трьох до семи років. Чоловіку пред’явлена підозра, досудовий розгляд триває.