“Новомосковську правду” впіймали на відвертій брехні(ВІДЕО)

22.10.2020 року невідомі особи, мабуть за вказівкою виборчого штабу кандидата Сергія Рєзніка, рознесли по всім під’їздам газету «Новомосковська правда».

ЯК ЩО ЛЮДИНА БРЕШЕ З САМОГО ПОЧАТКУ, ТО МОЖЕТЕ СОБІ УЯВИТИ ЯК ВОНА БУДЕ БРЕХАТИ, ЯК ЩО ВОНА СТАНЕ ПРИ ВЛАДІ!!!

Згідно з відкритою інформацією газета “Новомосковська правда” ДЕ-ЮРЕ належить колективу, хоча такої форми власності вже немає, але ДЕ-ФАКТО газета повністю належить  родині Вадима Червоноштана, а фінансується повністю Сергієм Рєзніком.

 

Про те, що Червоноштан за вказівкою пише та обливає брудом людей міста, та на кого Рєзнік вкаже пальцем, мабуть казати зайве, бо вже всі у місті добре знають Рєзніка та його шістку Червоноштана. 

Ми з вами звикли до бруду «Новомосковської правди», але в Столиці люди не звикли до того, що пише на своїх сторінках ця жовта газета Вадима Червоноштана.

У номері №7, від 22 жовтня 2020року, з’явилася публікація в якій власник газети Вадим Червоноштан опублікував рейтинги кандидатів.

Та як виявилось, ці рейтинги від Червоноштана та Рєзніка є хворою відгадкою двох хворих людей.

У статті Червоноштан вказав, а він є автором цієї статі, що «Опитування проведено в місті Новомосковську компанією «Оперативна Соціологія» (oper.so) в період 08.10-09.10.2020 року методом анкетування. Кількість анкет – 395. Статистична похибка складає 2,95%. Стать респондентів: 56% жіноча, 44% чоловіча.», але як з’ясувалось компанія «Оперативна Соціологія» не отримувала замовлення на проведення такого опитування у місті Новомосковську, зокрема від кандидата Сергія Рєзніка або його особисто журналіста та господаря газети «Новомосковська правда».

Ось і виходить, що газета «Новомосковська правда» вже давно не несе правду містянам!

Ця газета все більше і більше працює в напрямку жовтої преси в інтересах Сергія Рєзніка, який є кандидатом на посаду міського голови та який вирішив за будь-яку ціну здобути цю посаду, застосовуючи відверту брехню. 

Рєзнік вважає, що переможців не засуджують! Тому й можна брехати аби отримати довгождану посаду міського голови.

 

Катерина Осадча