Депутат Новомосковської міськради Барсук М., погорів на хабарі

Депутат Новомосковської міської ради від політичної партії “Оппозіційний блок”,  він же голова  постійної депутатскої комісії був затриманий за черговий хабар 44 000 гривень за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому в оренду земельної ділянки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Головою постійної депутатської комісії по земельним питання є Михайло Олександрович Барсук.

За процесуального керівництва Новомосковської місцевої прокуратури працівниками Новомосковського ВП ГУНП в області та Управління стратегічних розслідувань викрито депутата однієї з міських рад області, який вимагав та одержав від підприємця неправомірну вигоду.

За даними слідства, депутат міськради Михайло Барсук, що є очільником постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою міськради, вимагав від підприємця 44 000 гривень за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому в оренду земельної ділянки.

Під час одержання вказаних грошей зловмисника було викрито правоохоронними органами. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

джерело