Ну що українці, це повний крах! “СЛУГИ” проголосували за закон, який всім нардепам дозволяє безперешкодно…

А ось це вже навіть не смішно і нове дно. Нардепи таки підтримали законопроект, який дозволить їм приховувати майно за допомогою дітей, що передбачено проектом закону № 3355-1.

 

Тепер ці нові обличчя з # моносброда і старі корупціонери будуть записувати все на своїх дітей, які живуть не з ними, а наприклад в Європі або прописані за іншою адресою, і будуть голими і босими перед виборцями, як церковні миші.
Як то кажуть, оцініть красу гри. За цей треш сьогодні не проголосували тільки депутати з “Європейською солідарності” і “Голосу”.

 

 

І тепер різні держслужбовці, нардепи, члени Кабміну, президент, посадові особи місцевого самоврядування, судді та багато інших отримали можливість не декларувати своє майно і доходи, якщо перепишуть його на дітей. І навіть на позашлюбних дітей. Особливо це зручно, якщо доходи незаконні і отримані корупційним шляхом. Уявляю скільки зараз позашлюбних дітей з’явиться у всіх цих осіб. Смішно буде, якщо діти будуть старше декларанта. Але на сеансі уріноофтальмологіі, який практикує влада по відношенню до громадян, тепер можливо все що завгодно.