У Новомосковську міський Голова Віктор Літвіщенко провів виїзну нараду-обхід(ВІДЕО)

04 травня 2020 року міський Голова Віктор Літвіщенко провів виїзну нараду-обхід за участю заступників міського голови, керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів міськвиконкому.
Були розглянуті питання благоустрою, наведення порядку на вулицях і у дворах міста, підготовки Новомосковська до відзначення 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Обхід пройшов по центральним вулицям — Гетьманській та Сучкова. Очільник міста наглядно продемонстрував існуючі недоліки, вказав на що звернути увагу відповідальним керівникам та дав підлеглим низку доручень: очистити від бруду, оголошень та реклами стовпи, дерева, сіті-лайти, почати ремонтні роботи щодо відновлення тротуару по вулиці Гетьманській, продовжити покіс бур’яну, трави та обрізку гілля та дерев, приділити особливу увагу боротьбі з паркуванням транспорту на газонах.

 

 

Також міський Голова звернув особливу увагу на об’єкти торгівлі і надання послуг та прилеглу до них територію, стан яких наразі залишає бажати кращого.
Тому звертаємося до підприємців. Кожен чекає закінчення карантину та моменту, коли магазини, салони краси, кафе та ресторани знову почнуть працювати. Але давайте не будемо забувати про зовнішній вигляд та постійне утримання в чистоті і порядку як самих закладів так і території біля них.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Частіше звертайте увагу на те, що знаходиться поруч із вами. Наведіть лад, приберіть сміття, упорядкуйте клумби та висадіть зелені насадження, щоб кожному жителю міста було приємно знаходитися як всередині так і зовні біля ваших закладів.
Будьте свідомі та відповідальні! Шануйте своє місто і самих себе!