У Новомосковську відбулася чергова XXVIсесія міської ради. ЩО СТАЛОСЯ!(ВІДЕО)

27 березня 2020 року під головуванням міського голови В. І. Літвіщенка відбулося засідання чергової XXVI сесії міської ради VІІ скликання. На засіданні зібралися 23 депутати.

Через постанову Кабінету Міністрів України про загальнонаціональний карантин розпорядженням міського Голови внесені зміни стосовно місця проведення сесії. Так депутати зібралися в парку культури та відпочинку
ім. Сучкова (вул. Паланочна, 22а).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   На порядок денний було винесено 29 питань – фінансово-бюджетні, затвердження низки муніципальних програм та інші.Рішенням сесії з міського бюджету виділені додаткові кошти для придбання засобів захисту для медичного персоналу, дезінфікуючих засобів, захисного одягу, медичної апаратури тощо.

 

                  В той же час очільник міста звернувся до депутатів із заявою підтримати його пропозицію щодо питання стосовно встановлення щомісячної премії міському Голові на весь час карантину зняти преміювання з нього особисто, його заступників, працівників виконавчого комітету міської ради, відділів та служб виконкому. Зекономлені кошти направити на підтримку міських лікарень та забезпечення необхідним захистом медичних працівників, а також мешканців міста(текст заяви міського Голови додається).

 

 

 

 

 

 

Нет описания фото.

 

 

 

 

 

 

 

Нет описания фото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході бурхливої дискусії депутатський корпус відмовився приймати пропозицію міського Голови та вносити її до черги денної, зняти це питання більшістю голосів теж не вдалося. Шляхом голосування рішення було не прийнято (більшість депутатів утримались).

Як реагувати на таку позицію міських обранців кожен мешканець повинен вирішити для себе сам та зробити певні висновки.