Міський голова Новомосковська провів обхід вулиць з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів

31 січня 2020 року міський Голова Віктор Іванович Літвіщенко провів обхід вулицями міста разом з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міськвиконкому. Були розглянуті питання благоустрою та підвищення якості санітарної очистки міста.

                     Керівник міста оглянув стан автобусної зупинки в районі будинку №35 вул. Гетьманської, яка була облаштована в грудні минулого року. На жаль, не пройшло й декілька місяців після закінчення ремонтних робіт, як невідомими особами було пошкоджено зупиночний павільйон. Зусиллями працівників комунального підприємства він одразу ж був відновлений, але дуже шкода, що в нашому місті деякі з людей не вважають необхідним зберігати громадське майно та не цінують все, що робиться для їх же комфорту.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, небо и на улице

 

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

 

 

Нет описания фото.

 

                Пройшовся очільник міста й по вул. Сучкова, вздовж закладів торгівлі, наглядно продемонструвавши існуючі недоліки у вигляді бруду та сміття біля об’єктів та прилеглих територій, аварійних дерев, які потребують видалення задля забезпечення безпеки життя людей та уникнення аварійних ситуацій. Одним із піднятих питань було незаконне розміщення кіосків на центральних вулицях міста. Міський Голова надав доручення керівникам комунальних підприємств провести роботу щодо ліквідації безсистемно встановлених кіосків, які виглядають не естетично, розводять сміття на прилеглих територіях та псують вигляд центру міста.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

 

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

 

               Був здійснений обхід дворів (вул. В. Ковалівка, Гетьманська) та надані відповідні доручення щодо ремонту дворових проїздів, монтажу освітлення, обрізці дерев, озелененню території та облаштуванню тротуарів задля наведення порядку.