Новомосковський Міський Голова здійснив інспектування однієї зі шкіл міста

23 січня 2020 року міський Голова Віктор Літвіщенко із робочим візитом завітав до однієї з найбільших шкіл міста — середньої загальноосвітньої школи № 6, щоб особисто переконатися, що новомосковські школярі здобувають освіту в належних умовах.

Він поспілкувався з начальником управління освіти Падашулею Н.І., керівництвом та працівниками установиз приводу того, що уже зроблено у закладі та на що хотілося б звернути увагу цього року.Поцікавився у директора навчального закладу Коби О.П. станом покрівлі, температурним режимом, його баченням реконструкції школи та акцентував на всіх нюансах над якими треба попрацювати.

В ході візиту, очільник міста оглянув коридори, навчальні класи, ресурсну кімнату, бібліотеку, спортзал. Не оминув увагою і харчоблок школи. Поспілкувавшись з дітьми та працівниками їдальні, мер міста поцікавився організацією харчування в освітньому закладі та ознайомився з різноманітністю страв у меню.

Також міський Голова зазначив, що дуже скоро учні цієї школи зможуть побачити реалізацію цікавого проекту в сфері харчування.

                        

 

 

                   

 

 

                 

 

 

                 

 

                   

 

 

 

 

 

Міськвиконком Новомосковськ