У Новомосковську буде реалізовано перші 3 проєкта в рамках міської цільової програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі)

В I кварталі буде реалізовано перші 3 проєкта в рамках міської цільової програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі)❗️❗️❗️

Сьогодні відбулось засідання експертної групи по виконанню проєктів в рамках конкурсу проєктів «Бюджет участі». Нагадаємо, що в 2019 році Новомосковськ вперше приєднався до процесу партиципаторного бюджетування в рамках міської цільової програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Новомосковську на 2019-2022 роки». В 2019 році було запропоновано новомосковцями 40 проєктів. Всі проєкти пройшли попередню перевірку на відповідність вимог форми подання проєктів, потім були опрацьовані структурними підрозділами. До голосування було допущено – 36 проєктів. В голосуванні прийняло участь 3053 новомосковця.

Сьогодні на засідання експертної групи завітав міський голова Літвіщенко В.І. Він зазначив, що проведення таких заходів разом з мешканцями міста сприяє налагодженню системного діалогу в вирішенні питань міста.

Експертною групою було запропоновано в першому кварталі реалізувати 3 проєкта:
Проєкт № 11 «Придбання двох веслувальних тренажерів “Concept 2” для дітей, що тренуються в КПНЗ “НКДЮСШ” НМР». Автор проєкту – Ляльчук Наталія Віталіївна (1 місце – 531 голос).
Проєкт №9 «Сучасна Лаундж — зона у фойє школи». Автор проєкту – Дудка Аліна Володимирівна. (2 місце – 504 голоси).
Проєкт №18 «Світло на стадіоні СШ № 6». Автор проекту – Черненко Юлія Валеріївна. (7 місце – 152 голоси).

Також в цьому році будуть реалізовані наступні проекти:

Проєкт № 30 «Мультимедійні дошки для використання ІКТ у колегіумі №11». Автор проєкту – Ревіна Віолетта Іванівна. (3 місце – 263 голоси).
Проєкт № 23 «КРАЇНА СПОРТЛАНДІЯ», спортивний майданчик в дитячому садочку «Струмок». Автор проєкту – Мітрохіна Олена Петрівна. (4 місце – 209 голосів).
Проєкт № 17 «Сучасний спортивний зал школи №18 м. Новомосковська». Автор проєкту – Піменова Юлія Олександрівна. (5 місце – 195 голосів).
Проєкт № 24 «Сучасна пологова кімната для мами та малятка «Маленьке янголятко». Автор проєкту – Кісельова Надія Володимирівна. (6 місце – 183 голоси).
Проєкт № 14 «Облаштування Гончарної художньої майстерні й постійно діючої виставки в ЗЗСО №4». Автор проєкту – Андрущенко Олена Вікторівна. (8 місце – 146 голосів).
Проєкт № 28 «Обладнання для сенсорної кімнати для дітей з особливими освітніми потребами». Автор проєкту – Перепелкіна Оксана Юріївна. (9 місце – 139 голосів).
Проєкт № 7 «Спортивний майданчик на ЗЗСО№ 16». Автор проекту – Нортенко Євгенія Володимирівна. (10 місце – 121 голос).

Шановні новомосковці, в цьому році ми також будемо проводити конкурс проєктів. Готуйте креативні та корисні для міста ідеї!