У Новомосковську відбулася зустріч міського Голови з головами ОСББ та керівниками комунальних підприємств міста(ВІДЕО)

17 грудня 2019 року міський Голова Віктор Літвіщенко провів зустріч з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлово-будівельних кооперативів (ЖБК), керівниками комунальних підприємств міста, представниками поліції та служб виконкому. Головна мета цієї зустрічі – це прямий діалог місцевої влади, керівників підприємств та правоохоронних органів з мешканцями міста. На обговорення міський Голова виніс питання щодо незадовільного стану оплати житлово-комунальних послуг та енергоносіїв населенням у 2019 році та питання про взаємодію дільничних офіцерів поліції з населенням щодо наведення порядку в місті і запобігання протиправним діям.

                   Зважаючи на критичну ситуацію в місті з заборгованістю, мер звернувся до голів ОСББ та ЖБК з проханням провести роз’яснювальну роботу серед мешканців їх будинків, які мають борги за житлово-комунальні послуги. Він наголосив, що основне завдання влади, жителів та комунальних служб, щоб люди були з теплом, електроенергією, водою, мешкали у чистоті, щоб працювали ліфти і було освітлення у під’їздах.

                     

 

литвищенко исполком

 

 

 

 

 

              Щодо другого питання, до мешканців міста звернувся начальник Новомосковського відділу поліції полковник Олег Миколайович Малинога. Він розповів про дільничних інспекторів, до яких мешканці міста можуть звертатися при виникненні будь-яких скарг чи протиправних дій на їх адресу та наголосив на важливості боротьби з таким явищем як наркоманія.

Міський Голова, відповідаючи на чисельні питання, робив акцент на тому, що вирішення більшої кількості піднятих проблем залежить саме від спільної роботи громади та місцевої влади.